America's Cup 2016: Gennemgang Af Kampen Argentina - Chile

I første runde af gruppespillet i kvartet D ved America's Cup 2016 kom finalisterne i turneringen sammen. Kampen Argentina - Chile var måske den mest forventede i gruppespillet i mesterskabet.

America's Cup 2016: gennemgang af kampen Argentina - Chile

Det argentinske landshold inden mødets start blev svækket af fraværet af deres kaptajn og leder Lionel Messi. En anden stjerne til blå og hvid Sergio Aguero kom heller ikke ud ved basen. Imidlertid blev fraværet af strejker ikke et stort problem for de to gange verdensmesterskab triumferer.

Allerede i det andet minut, efter at have ramt hovedet, kunne Niko Gaitan ramme chilenernes port. Claudio Bravo blev reddet af den øverste målstolpe. Efter denne episode var der ingen scorechancer i spillet indtil det 30. minut, selvom holdene forsøgte hurtigt at passere midt på banen og angribe hinandens mål. Efter en halv time savnede den chilenske angriber Alexis Sanchez sin scoringschance. Hans skud fra feltet blev reflekteret af Sergio Romero. I det 34. minut sendte den samme Sanchez bolden i øverste hjørne fra frisparket, men den argentinske målmand klarede igen slaget.

Slutningen af første halvdel forblev hos argentinerne, men resultatet på resultattavlen ændrede sig ikke - angrebene fra trioen Di Maria, Higuain, Gaitan var for kaotiske og ufærdige.

Chilenerne startede anden halvdel af mødet aktivt, hjulpet af flere farlige dødballer. Scoringen blev imidlertid åbnet af Angel Di Maria i det 51. minut. Efter en fejl begået af Chiles midtbanespiller Aranges i midten af banen, fangede Banega bolden op og gav en god aflevering til PSG-spilleren. Di Maria ramte det nærmeste hjørne af Bravos mål.

I det 59. minut fordoblede Banega selv den argentinske føring. Claudio Bravo savnede et skud i det nærmeste hjørne igen, men boldens flyvevej i denne episode blev påvirket af reboundet fra Mauricio Islas skodder.

Gonzalo Higuain havde også et godt øjeblik. I det 67. minut kunne Napoli-spidsen fra tæt hold ikke nøjagtigt sende bolden i det fjerne hjørne - målmanden hjalp ud.

Chilenerne var stadig i stand til at spille et mål i slutningen af stoppetid. Fuenzalida sendte et par sekunder før mødets afslutning bolden i mål med hovedet.

Kampens slutresultat 2: 1 til fordel for det argentinske landshold efterlader vinderne mere foretrukne chancer for at komme videre fra gruppe D til etape i kvartfinalen fra første side.