MFM-2016: Gennemgang Af Kampen Finland - Rusland

Den 28. december spillede det russiske ungdomsishockeyhold sin anden kamp ved verdensmesterskabet i Helsinki. Russernes rivaler var vært for turneringen, der slog hviderusserne i det første møde med en score på 6: 0.

MFM-2016: gennemgang af kampen Finland - Rusland

Starten på kampen var for de suomi-hockeyspillere. Dette var ganske forventet, fordi finnerne spiller på hjemmisen og er en af favoritterne i deres gruppe. Et sådant aktivt spil i pres fra det finske landshold har båret frugt. Allerede i det femte minut af mødet tog de finske hockeyspillere føringen efter et mål fra Sebastian Aho. Et hurtigt angreb fra vores rivaler førte til et skud på mål af Georgiev, men vores målmand bøjede pucken, men Suomi-angriberen ventede allerede på mål på flanken, der sendte en skal i mål.

Efter et ubesvaret mål forsøgte russerne at overføre spillet til værtenes banehalvdel. Som et resultat lykkedes Bragins afdelinger at få en fjernelse. Det numeriske flertal blev realiseret af Kirill Kaprizov i det syvende minut.

Periodens afslutning var præget af endnu en puck mod Rusland. Da der var lidt over et minut tilbage at spille før pausen, korrigerede Fin Patrick Laine pucken i mål efter et skud fra den blå linje. Ved pause gik holdene 2: 1 til fordel for Finland.

Det russiske landshold startede anden periode med tre straffe i træk. I det første flertal øgede de finske hockeyspillere deres føring i scoren (3: 1). Men russerne viste karakter. Bragins afdelinger scorede i mindretal og ramte derefter Finlands mål to gange og havde endnu en spiller. Andrey Svetlakov, Pavel Kraskovsky og Vladislav Kamenev adskilte sig. Men det var ikke alle målene i perioden. Russerne scorede også det femte mål. Målet blev scoret af Alexander Polunin. Således overførte russerne ved anden pause fra 1: 3-scoren numrene til resultattavlen til deres fordel - 5: 3.

Det finske landshold begyndte igen de sidste tyve minutter aktivt, hvilket resulterede i det fjerde mål mod russerne. Alexi Saarela adskilte sig. Efter det ubesvarede mål tilføjede det russiske landshold markant i spillet, oftere og mere pressede russerne det finske landshold til målet. I det 54. minut scorede Radel Fazleev det sjette mål mod finnerne.

Indtil den sidste fløjte ændredes resultatet på resultattavlen ikke. Det russiske landshold vandt en vanskelig sejr over Finland med en score på 6: 4, viser karakter og viser deres kampkvaliteter.