Juventus - Inter: Resultat Af Kampen 1/2 Italiensk Cup

Den 2. februar fandt den første kamp i 1/2 italiensk cup mellem Juventus og Inter sted. Juventus-angriberen Cristiano Ronaldo formåede at score to gange.

Juventus - Inter: resultat af kampen 1/2 italiensk cup

Den første kamp i 1/2 af den italienske cup mellem Torino "Juventus" og Milan "Inter" sluttede for nylig. Spillet viste sig at være ret intenst og interessant.

Historien om den italienske cup

Den italienske cup er en turnering, der afholdes årligt blandt italienske klubber. For første gang fandt denne turnering sted i 1922. Det mest titlen hold i denne turnering er Juventus (13 trofæer). Jeg vil også gerne bemærke, at Torino-klubben vandt den italienske cup i 4 sæsoner i træk (2014/2015 - 2015/2016 - 2016/2017 - 2017/2018), på det tidspunkt var hovedtræner Massimiliano Allegri.

Billede
Billede

Kvartfinalen i begge hold

I 1/4 af den italienske cup slog "Juventus" med tillid klubben fra byen Ferrara "SPAL" - kampens score (4: 0), i kampen formåede de at udmærke sig: Morata (Juventus), Frabotta (Juventus), Kulusevski (Juventus), Chiesa (Juventus).

Inter spillede en 1/4 Cup-kamp med lederen af Serie A - Milan og besejrede deres modstandere med en score (2: 1), udmærket sig i kampen: Ibrahimovic (Milan), Lukaku (Inter), Eriksen (Inter).

Billede
Billede

Resultater af mødet mellem holdene

På Inter's hjemmestadion (Giuseppe Meazza) blev den første kamp på 1/2 af den italienske cup afholdt. Kampen var ret anspændt, begge hold kæmpede indtil kampens sidste minut, ingen ville tabe. Et ret hurtigt mål (9 minutter) blev scoret af angriberen fra Milanos hold - Lautaro Martinez (overførsel - Nicolo Barella), Juventus var kun i stand til at reagere i det 26. minut af kampen, angriber Cristiano Ronaldo udførte dygtigt straffen og lavede stillingen er lig (1: 1). Det næste mål blev scoret i det 35. minut af kampen, Cristiano Ronaldo udnyttede fejlen fra Inters målmand og scorede et mål i et tomt net, stillingen forblev til fordel for Juventus indtil slutningen af spillet - 2: 1. Hvis vi overvejer kampens statistik, er det som følger: skud - 11/8 (Inter), skud på mål - 5/6 (Juventus), frispark - 12/18 (Juventus), hjørner - 4/2 (Inter), gule kort - 3/6 (Juventus).

Billede
Billede

Hovedtrænerinterviews efter kampen

Inter-træner Antonio Conte -”Faktisk gjorde vi alt selv. Juventus brugte to af vores enkle fejl til at score. Vi er nødt til at implementere øjeblikke bedre, vi har skabt mange af dem. Mod Juventus bør sådanne chancer bruges. Ydelsen var fremragende, kun resultatet var dårligt. Dette er meget skuffende, vi fortjente meget, meget mere end hvad der kom ud i sidste ende. Juventus skabte næsten ingenting, jeg kan ikke huske, at Handanovic lavede redninger,”sagde hovedtræner for Milanos hold.

Juventus hovedtræner Andrea Pirlo -”I kampen med Inter i ligaen var vi ikke os selv, vi snuble. Men det viste sig at være en værdifuld lektion for os. Vi har arbejdet på de fejl, vi lavede i den kamp. Dette er kun det første spil, vi har endnu ikke opnået noget. Dette beviser, at hvis vi er fuldt fokuserede, er det svært for enhver modstander at spille med os. Vi kender vores styrker. Det er ikke let at opretholde intensiteten, når man spiller næsten hver dag. Jeg så en stor reaktion fra holdet, da vi indrømmede. Vores hold er fuld af mestre og skal få mest muligt ud af det."

Jeg vil gerne minde dig om, at den anden kamp i den italienske Cup 1/2 afholdes på Juventus stadion den 9. februar.