Fitness Og Vægttab: 5 Regler For En God Træning

Indholdsfortegnelse:

Fitness Og Vægttab: 5 Regler For En God Træning
Fitness Og Vægttab: 5 Regler For En God Træning
Video: Fitness Og Vægttab: 5 Regler For En God Træning
Video: MIN GUIDE TIL STØRRE MUSKELMASSE!🤩 DE 5 VIGTIGSTE REGLER 5 FOR KOST OG TRÆNING! 2023, Februar
Anonim

Du kan simpelthen tabe dig uden hjælp fra fysiske øvelser, men kun træning hjælper med at stramme figuren og give musklerne en smuk sportsrelief. For at få mest muligt ud af fitness er der nogle nyanser at overveje.

Instruktioner

Trin 1

Gradvis stigning i belastninger

Start med en tilgang, "prøv" øvelsen. Efter et par sessioner øges antallet af tilgange til to og derefter til tre. Lav tre sæt for hver øvelse i 2 uger. Når du føler, at din krop er stærkere, så prøv at tilføje antallet af gentagelser. Glem ikke at hvile mellem sætene, det skal vare 30-40 sekunder.

Trin 2

Korrekt vejrtrækning

Ofte i beskrivelsen af ​​øvelsen er der information om, at den skal udføres ved indånding eller udånding. Hvordan trækker man vejret korrekt? Inhalationen udføres roligt og gennem næsen. Udåndingen udføres med ringe anstrengelse, mens læberne foldes ind i et rør, som om du blæser varmt. Du skal ånde ud på tidspunktet for maksimal muskelspænding.

Trin 3

Favoritmusik

For ikke at sænke farten i timerne og ikke blive distraheret af træthed, skal du øve dig på dine yndlingsmusikskompositioner. Selvfølgelig skal de være ret rytmiske.

Trin 4

Træning og mad

Et populært spørgsmål er, hvornår kan du spise før eller efter træning? Den bedste mulighed er at spise en portion langsomme kulhydrater (korn, pasta) halvanden time før undervisningens start eller en mellemstor banan på en halv time eller drikke et glas proteinryst. Efter afslutningen af ​​undervisningen skal mad tages tidligst 30 minutter - på dette tidspunkt er stofskiftet mest intens. Med hensyn til vand kan du drikke under træning, men lidt efter lidt og i små slurke.

Trin 5

Tilgange eller "i en cirkel"

Som regel udføres hver øvelse et bestemt antal gange i flere tilgange, men for dem, der ønsker at tabe ekstra pund, vil træning "i en cirkel" være mere effektiv. Det vil sige, først skal du gentage alle øvelserne fra programmet efter hinanden, foretage en tilgang ad gangen og derefter vende tilbage til den første igen og gentage cirklen.

Populær af emne.