Træning På En Motionscykel For Vægttab. Resultater Og Anmeldelser

Træning På En Motionscykel For Vægttab. Resultater Og Anmeldelser
Træning På En Motionscykel For Vægttab. Resultater Og Anmeldelser

Video: Træning På En Motionscykel For Vægttab. Resultater Og Anmeldelser

Video: Træning På En Motionscykel For Vægttab. Resultater Og Anmeldelser
Video: Treadmill vs Stationary Bike | Want to Lose Weight? Which one is Better? 2024, April
Anonim

Cardio-udstyr bliver mere og mere populært blandt mennesker, der drømmer om at miste disse ekstra pund. En af favoritterne til at tabe sig er motionscyklen. Sandt nok, for at du kan tabe dig gennem træning, bliver du nødt til at arbejde på simulatoren.

Motion på en motionscykel for vægttab. Resultater og anmeldelser
Motion på en motionscykel for vægttab. Resultater og anmeldelser

Ikke en eneste enhed hjælper dig med at tabe dig, hvis den samler støv i hjørnet. Denne regel gælder også for en motionscykel. For at stramme din figur, fjerne centimeter og sige farvel til de hadede kilo, skal du vælge det rigtige træningsprogram.

Mennesker med kroniske sygdomme og helbredsproblemer rådes til at konsultere en læge om mængden af træning, inden de starter træningen.

For de mennesker, der var langt fra sport, før de trænede på en stationær cykel, anbefales det at starte deres træning fra 15-20 minutter 3-4 gange om ugen. Det er nødvendigt gradvist at øge træningstiden, indtil den når 45-60 minutter. Derefter kan du allerede gå videre til mere intense belastninger og koncentrere dig om at tabe dig.

Så hvis en person sætter et mål om at tabe sig ved hjælp af en motionscykel, anbefales det at træne mindst 5 gange om ugen i 45-60 minutter. Under en så lang aerob belastning vil kroppen starte fedtforbrændingsprocesser, og vægttab vil begynde.

Hver træning skal starte med en opvarmning for at gøre din krop klar til arbejde. Du kan også varme op på en motionscykel. For at gøre dette skal du i de første 5-7 minutter køre i et langsomt tempo og kun derefter øge din hastighed. For at kroppen ikke vænner sig til den samme type belastning, er det umagen værd at arrangere intervaltræning en gang om ugen. Essensen af sådanne aktiviteter er vekslen mellem aktivt arbejde og hvile. For eksempel kan du køre i 1 minut med den højest mulige hastighed og derefter i 2 minutter i et roligt tempo. Du kan ikke stoppe. Disse arbejds- og hvileintervaller skal bruges 10-15 gange pr. Træning. I gennemsnit varer intervaltræning 30-40 minutter under hensyntagen til opvarmningen. Forresten anbefales det i slutningen af en lektion at køle ned: kør på en stationær cykel i 5-10 minutter i et roligt tempo. Dette vil bringe din puls tilbage til normal og være en god afslutning på din træning.

For at træne på en stationær cykel for at bære frugt, skal du konstant overvåge din kropsholdning. Bagsiden skal være lige og maven trukket ind.

Hver 6-8 uge er det nødvendigt at foretage justeringer af træningsprogrammet, så kroppen ikke har tid til at vænne sig til stresset. For eksempel kan du tilføje antallet af intervalsessioner om ugen, øge hastigheden på arbejdet på simulatoren. Og du kan vælge programmet til klasser, der allerede er fastlagt af computeren, hvis enheden har denne funktion. Sådanne manipulationer vil diversificere belastningen og fortsætte processen med at tabe sig.

Med hensyn til feedback og resultater fra træning på en stationær cykel er de imponerende. Folk, der træner regelmæssigt, kan tabe 4-6 kg overvægt på en måned. Kvinder bemærker, at ben og røv bliver mere attraktive, og cellulite aftager. Sandt nok, for et godt og hurtigt resultat er en motionscykel ikke nok. For at tabe de hadede pund, skal du ikke kun træne, men også at justere den daglige diæt. Ekskluder fra menuen for fede og krydrede fødevarer, slik, kager. Giv præference til naturlige i stedet for dåse fødevarer. Kun med denne tilgang kan du gøre din figur perfekt.

Anbefalede: