Stepper: Anmeldelser Og Resultater

Indholdsfortegnelse:

Stepper: Anmeldelser Og Resultater
Stepper: Anmeldelser Og Resultater

Video: Stepper: Anmeldelser Og Resultater

Video: Stepper: Anmeldelser Og Resultater
Video: ТОП—5. 🏃‍♀️Лучшие тренажеры степперы. Рейтинг на Декабрь 2021 года! 2024, Kan
Anonim

Bagdel og ben hos kvinder taber desværre det værste. For at afhjælpe situationen kan du bruge en speciel simulator til træning - en stepper. Ved hjælp af denne enkle enhed vil det være let at stramme musklerne hurtigt, tone dem og derved gøre benene og figuren slankere.

Mini stepper til træning i hjemmet
Mini stepper til træning i hjemmet

Mange mennesker, der allerede har prøvet det i praksis, anbefaler at bruge sådant sportsudstyr til kropsformning og vægttab. I dag er der også mini-simulatorer af denne type til salg. Sådanne steppers, at dømme efter anmeldelserne, er ideelle til at øve derhjemme.

Hvad er enheden?

Stepper tilhører gruppen af kardiovaskulært udstyr. Det vil sige, træning med dets anvendelse tillader ikke kun at stramme muskler og fjerne overvægt, men også at forbedre sundheden.

Det er en stepper simulator, der gengiver trappeklatring. Navnet stammer fra det engelske "step", hvilket betyder "step" i oversættelse. Formålet med denne træningsmaskine er primært at styrke musklerne:

  • skinneben
  • hofter;
  • balder.

De positive sundhedseffekter ved at træne på stepperen manifesteres i styrkelsen af det kardiovaskulære system såvel som udviklingen og stimuleringen af åndedrætssystemet.

Varianter af enheder

Steppers adskiller sig primært i størrelse og funktionalitet. Som allerede nævnt sælges enheder af denne type på markedet i dag:

  • almindelig;
  • mini-modeller.

Den første type stepper købes oftest til fitnesscentre. Designet af sådanne modeller inkluderer normalt et gelænder og håndtag for at skabe yderligere belastninger.

Billede
Billede

Mini steppers er mere velegnede til træning derhjemme. Sådanne modeller er præget af kompakthed og lav vægt. De repræsenterer en simpel platform med pedaler. I nogle tilfælde kan sådanne steppere desuden udstyres med modstandsbånd, så du kan træne din ryg og arme på samme tid.

Trintræner af denne type kan også være:

  • klassisk;
  • afbalancering;
  • roterende.

Den første type stepper simulerer trappeklatring nøjagtigt.

Balanceringsmodeller hjælper desuden med at udvikle trainees koordinering af bevægelser. Sådanne modeller skifter, når de bruges, en persons tyngdepunkt i forskellige retninger. Armaturer af denne sort omtales ofte som "rock and roll" steppers. At træne dem ligner virkelig denne energiske dans.

Roterende modeller under træning indlæser desuden ryggen. Når du udfører øvelser på sådanne enheder, skal du blandt andet foretage kropsdrejninger. Et træk ved denne type stepper er den øgede intensitet af klasser.

Om 10 min. træning på en sådan model modtager en person den nødvendige belastning straks på næsten alle kroppens muskler. Særligt nyttige øvelser på sådanne steppers vil være for de kvinder, der ønsker at rydde op i problemområdet "golife".

Der er også stepper:

  • mekanisk;
  • elektrisk.

Den første type udstyr leveres med to cylindriske stempler. Når du trykker på pedalerne, er sidstnævnte skiftevis komprimeret og ikke-bundet. Fordelene ved sådanne steppers inkluderer først og fremmest stille drift og lave omkostninger.

De elektriske modeller af dette sportsudstyr implementerer princippet om magnetiske pedalers modstand. Sådanne steppers er dyre, men de har avanceret funktionalitet. Oftest er modeller af denne sort installeret i fitnesscentre.

Feedback om resultaterne af brugen

Steppers begyndte at blive leveret til hjemmemarkedet for længe siden. Derfor er der mange anmeldelser om enheder af denne type på Internettet. Hvilke resultater kan opnås ved at træne med en stepper?

At dømme efter anmeldelserne tilgængelige på Internettet hjælper en sådan enhed med at stramme musklerne meget godt. I starten, som bemærket af kvinder, der allerede har købt sådant sportsudstyr, kan det være ret svært at træne på en stepper. Under alle omstændigheder mere end 10 minutter. træning i de tidlige dage, normalt modstår ingen. Men ved gradvist at øge belastningen kan træningstiden i fremtiden let bringes til de krævede 30 minutter.

De første resultater, at dømme efter anmeldelserne, med daglig træning på stepperen er mærkbare allerede omkring den tredje uge. Efter 1-1,5 måneders træning strammes musklerne i ben, balder og ryg mærkbart.

Billede
Billede

Det er i princippet muligt at tabe sig ved brug af en stepper, som bemærket af internetbrugere. Ekstra pund forsvinder dog kun, når du træner i en sådan simulator, hvis mængden af kalorier, der er brugt under træning, overstiger den forbrugte mængde.

Det vil sige, at det kun er muligt at tabe sig ved brug af en stepper under betingelse af en samtidig diæt. Kalorier, som bemærket af webbrugere, i en halv times træning på denne simulator brænder normalt omkring 200-250.

Anmeldelser af apparatets mærker

For ikke at blive skuffet over stepperen i fremtiden, anbefaler mange internetbrugere først og fremmest at tage en ansvarlig tilgang til sit valg. At købe en for billig model af sådant udstyr er det alligevel ikke det værd.

At dømme efter anmeldelserne på nettet, i et par måneders træning, begynder pedalerne på billige steppers at skrue ud og knirke. Internetbrugere rådes ofte til at købe modeller af den midterste priskategori fra pålidelige producenter. For eksempel har steppere af følgende mærker opnået ganske gode anmeldelser fra forbrugere:

  • DFC SC-S008;
  • Torneo Ritmo;
  • Twist & Shape TS-600;
  • Domyos Twister;
  • Domyos ST320.

DFC SC-S008 modeller er designet til vægte op til 120 kg. Forbrugerne har en god mening om dem, blandt andet fordi de desuden er udstyret med ekspandere.

Torneo Ritmo stepper er i øjeblikket den mest købte model i vores land. Udstyret fra dette mærke er desuden udstyret med et skridttællerdisplay, som også viser træningstiden og antallet af forbrændte kalorier.

Forbrugerne mener, at en vis ulempe ved modeller fra denne producent er, at skruerne på pedalerne begynder at skrue hurtigt nok ud. Det sker nogle gange efter et par måneders træning. De løsnede skruer på sådanne modeller skal efterfølgende strammes efter hver lektion.

Billede
Billede

Twist & Shape TS-600 trin træner er en roterende model. Det er, det er værd at købe for de kvinder, der ikke kun ønsker at stramme benene, men også andre muskelgrupper. Enhederne af dette mærke er ret dyre. Imidlertid har forbrugerne heller ingen klager over deres kvalitet.

Domyos Twister stepper har fået gode anmeldelser fra kunder for sit attraktive design, pålidelighed og relativt lave omkostninger. Denne kompakte model er ifølge mange internetbrugere ideel til installation i små lejligheder.

Steppere af Domyos ST320-mærket værdsættes også af forbrugerne for deres kompakte størrelse og tilstedeværelsen af udvidere. På grund af designets pålidelighed kan en sådan model, at dømme efter anmeldelserne, vare i lang tid.

Sådan træner du korrekt: Nogle nyttige tips

Træning på en stepper for at stramme muskler skal naturligvis gøres korrekt. Anbefalinger til brug af sådant udstyr skal følges af følgende:

  • træning skal udføres mindst 3 gange om ugen;
  • lav en 10-minutters opvarmning før hver lektion;
  • bære behagelige sko, inden du træner
  • gennemføre klasser i tøj lavet af naturlige materialer.
Billede
Billede

Til vægttab bruges steppere ikke meget ofte. Men når det kombineres med en diæt, kan sådant vægttabudstyr faktisk være gavnligt. I dette tilfælde anbefales det at øge kadensen, mens du samtidig reducerer modstanden, når du træner med en stepper.

Anbefalede: