Beloyar: Træningssystem, Anmeldelser

Indholdsfortegnelse:

Beloyar: Træningssystem, Anmeldelser
Beloyar: Træningssystem, Anmeldelser

Video: Beloyar: Træningssystem, Anmeldelser

Video: Beloyar: Træningssystem, Anmeldelser
Video: 6 PACK ABS STIMULATOR - 30 DAY RESULTS 2024, Marts
Anonim

Bevægelse og regelmæssig træning toner den menneskelige krop, får kroppen til at passe og har en gavnlig effekt på det generelle helbred. Det vigtigste er den korrekte teknik og fraværet af hyppige overbelastninger. Dette inkluderer led-neuro-ortopædisk gymnastik til rygsøjlen "Beloyar". Selv de gamle slaver brugte dette øvelsessystem til at styrke ryg og nakke.

Billede
Billede

System "Beloyar"

Wellness-systemet blev oprettet på baggrund af forfædrenes erfaring og suppleret med viden om moderne medicin. Ofte forsøger læger kun at fjerne symptomerne. Men en person skal forstå, at det vil være umuligt at opnå et positivt resultat uden egen indsats. Selve processen er baseret på princippet om, at en person selv kan genvinde styrke ved midlertidigt at forblive i spænding. Faktisk er gymnastik meget enkel, hvorfor det er så populært blandt ældre. Men enhver kan gøre det. Motion inkluderer normale bevægelser, der påvirker rygsøjlen, indre organer og mental sundhed. "Beloyar" er også rettet mod ikke kun at stramme kroppen, men også at tabe overskydende vægt.

Fordelen ved motion er, at den kombinerer fysisk aktivitet med psykiatri. De der. kroppen helbredes også indefra ved hjælp af sindet. Værkerne fra berømte figurer, Vygodsky, Bekhterev, Sechenov, Luria, tjente som et af stadierne i udviklingen af systemet. Forfatteren af teknikken - Stanislav Zhukov - kombinerede forskernes viden og princippet: "Enhver tanke forårsager bevægelse, og enhver bevægelse ender med en tanke." Bekhterev mente, at hvis en person har en intern konflikt, så udvikler han sig sammen med bevægelsen. "Bevægelse - tanke og tanke - bevægelse." Hvis det indre problem ikke forsvinder, kan det føre til psykiske lidelser. Og med brugen af Beloyar-systemet kan en person eliminere indre angst gennem naturlig bevægelse.

Hvad er systemet rettet mod?

  1. Styrke muskler, lindre ledsmerter;
  2. Behandling af problemer med bevægeapparatet;
  3. Restaurering af nervesystemet og det vaskulære system;
  4. Forbedring af stofskiftet. Konsekvens - giver vægttab;
  5. Fleksibilitet, udholdenhed
  6. Gendannelse af energi, forfædres hukommelse;
  7. Fjern muskelklemmer, ofte forårsaget af følelsesmæssige problemer.

Systemets historie

Begrebet "Beloyar" kan opdeles i to dele:

  • Bel - hvid kosmisk energi, Solens kraft;
  • Yar er Jordens glødende energi, mental, iboende i alle levende ting.

Kombinationen af disse energier skaber en kraft, der gendanner en person, der vender sig mod naturen, gendanner forfædrenes hukommelse.

Stanislav Zhukov er grundlæggeren af systemet. Han er psykoterapeut, urtelæge, kiropraktor. Inden for hans aktivitet, teknikkerne til gammel slavisk massage. De første tests af teknikken blev udført på Military Medical Academy. Som et resultat er systemet patenteret og har sit eget registrerede varemærke. Det er udbredt ikke kun i Rusland, men også i udlandet.

Hvad sker der med menneskekroppen i Beloyar-systemet? Når det gøres korrekt, strækkes patientens thymuskirtel, hvilket effektivt forhindrer aldersrelateret spild af muskler. Derfor er det så vigtigt at medtage i din "sportsdiet" strækning: efter søvn, en lang dag på arbejde. Alt dette forbedrer blodets bevægelse, energi spredes gennem kroppen, stagnation forsvinder. Regelmæssighed er vigtig. Og når en person begynder at føle sig mere afslappet, hjælper alt dette med at normalisere den psyko-følelsesmæssige tilstand.

Det centrale menneskelige organ i dette system er rygsøjlen, vores skelet. Fra rygmarven er der tråde, der overfører information til hele kroppen. En stillesiddende livsstil, sværhedsgrad, alder, stress påvirker ham gennem hele sit liv. Som et resultat får næsten alle mennesker ustabilitet i ryghvirvlerne, mange allerede fra fødslen. Og ustabilitet fører igen til forhindring af blodgennemstrømning og forringelse af hjernefunktion, hovedpine og VSD.

Børn har ofte skoliose i varierende grad siden barndommen. I fremtiden, hvis musklerne i ryggen ikke styrkes, kan du tjene en brok og fremspring, en krumning af kropsholdning.

Funktioner i træningssystemet. Teknik

Det vigtigste kendetegn ved systemet er hjælp fra en partner, der skaber modstand, og belastningen øges. Kroppen begynder at indtage en naturlig position, fordi den forsøger at tilpasse sig belastningen. Hver gang skal det øges, men gradvist.

Øvelserne skal gennemgå trinnene: først behersker en person en blok og fortsætter først med at studere en anden. Du er nødt til at kontrollere dig selv, dine følelser, for hvis motivet bagefter føles værre, så er teknikken ikke korrekt, du skal bremse.

Grundlaget for systemet er den strakte tilstand. I konventionel medicin er der 2 muskeltilstande - afslappet og anspændt. Men hvis du ikke leder energi til strækning, vil den interne konflikt ikke blive elimineret. Og hvis du strækker leddene, tager de en naturlig position, musklerne begynder at arbejde hårdere på grund af en stigning i blodgennemstrømningen, iltforsyningen. Fordelen er, at hele volumenet af muskelvæv er involveret i denne tilstand, mikromuskler er involveret, som er direkte forbundet med hjerneceller. Og hvis sidstnævnte fungerer bedre, elimineres gradvist psykologiske lidelser (afhængighed, fobier, vaner) hos en person. Et hormon produceres også fra thymuskirtlen, som er ansvarlig for foryngelse af kroppen.

I forbindelse med strækning skal den rigtige vejrtrækningsteknik gå. Hvis en person ikke trækker vejret under træning eller har intermitterende vejrtrækning, er musklerne ikke fyldt med ilt.

Første vejrtrækningsteknik:

  1. Vi udånder;
  2. Vi holder vejret og går 5 trin;
  3. På det næste trin har vi tid til at indånde og udånde;
  4. Vi holder vejret igen i 5 trin;
  5. Vi gentager.

Når kroppen vænner sig til det, kan den holde vejret i længere tid.

Anden teknik:

  1. Vi udånder;
  2. Tal højt og langsomt enhver kort sætning på 10 ord;
  3. Vi øger antallet af gentagelser (3-7 gange).

Tredje teknik:

  1. Vi står op i begyndelsen af trappen (10-12 trin), udånder;
  2. Vi holder vejret, går op ad 2 trin, eller så længe vi har styrke nok;
  3. Vi stopper for at indånde og udånde 1 trin;
  4. Lad os fortsætte. En person har brug for at lære at klatre på denne måde mindst til 9. etage.

Energi og dens kontrol

Hvordan bruger vi energi?

  • Naturlig måde - menneskelig livsaktivitet;
  • Kunstigt - had, vrede, følelser.

Naturlig energi kan genopfyldes med mad, søvn. For at genopbygge kunstig energi skal man stoppe med at modstå dens passage gennem kroppen. Til dette inkluderer Beloyar-systemet øvelser udført på det ene ben.

Træningsprincipper

Den grundlæggende lov i gymnastik: "Bevægelsen udføres så langsomt som muligt med den maksimale strækning af kroppen." Jo langsommere jo bedre.

Naturlig bevægelse kommer til undsætning, som inkluderer 3 grundlæggende regler:

  1. Træningsplan: fornemmelser - billede - ord - forståelse;
  2. Bevægelsen starter fra referencepunktet og går til den sidste;
  3. Ekstensormusklerne har maksimal spænding.

Øvelser

Vi starter med en opvarmning. Dernæst kommer vægten på hænderne: Vi løfter dem parallelt med gulvet, vi strammer musklerne. Vi gentager. Stræk din hånd fremad, så din ryg og skuldre er ubevægelige. Partneren skal kontrollere og udøve pres på albuen.

  1. Tilbage. Fødder skulderbredde fra hinanden, lige tilbage, hovedet strækker sig til lærredet. Mærk spændingen. Partneren skubber skulderen mod den modsatte hofte, forsøger at bøje testpersonen.
  2. Rack. Ben på skulderbredde fra hinanden, haleben fremad, stram pressen. Løft dine skuldre og sænk, træk fingrene ned på gulvet. Vi presser hagen mod halsen.
  3. "Bestyrelse". Vi ligger på gulvet, lænden presses mod gulvet, vi spreder benene til siderne.
  4. "Et træ i vinden."Vi står lige, bøjer fremad, trækker armene diagonalt. Partneren lægger også pres på skuldrene. Skaber modstand.
  5. "Pumpe". Vi står lige, løfter hænderne op og går sammen med håndfladerne, presser hovedet mod brystet, sænker vores hænder sammen med hovedet. Træk ikke underarmene af ørerne. Partneren holder testtagerens hænder.

Muskler i nakken

Billede
Billede
  • "Parade". Vender hovedet til højre, til venstre, indtil smerter vises. Partneren holder bagsiden af hovedet og trykker på panden og forhindrer ham i at dreje hovedet.
  • "Locator". Hovedet vippes mod skulderen.
  • "Æble". Stræk nakkemusklerne, rul hovedet langs kraven.

Skuldre

Billede
Billede
  • "Rostok". Vi står lige, strækker musklerne i nakke og ryg, trækker fingerspidserne ned på gulvet. Partneren forsøger at sprede testpersonens arme i forskellige retninger.
  • "Svinge". Alternativ skulderløftning. Partneren prøver at lægge pres på begge skuldre på én gang.
  • "Sol". Vi står lige, hænderne går op og når loftet. Partneren forsøger at sprede armene til siderne.

Hofteled

  • "Bølgebryder". Fødder skulderbredde fra hinanden, drej kroppen 90 °, bøjet knæ går i samme retning.
  • "Lille bord". Vi sidder lige, benene brede, fødderne parallelle. Vi ligger på vores mave på bordet, vi tager bækkenet bag hælen. Partneren trykker på skulderbladene.

Rygmuskler

Billede
Billede
  • "Båd". Vi ligger på vores mave, hænderne langs hovedet. Træk dine ben og arme i modsatte retninger, bøj i nederste del af ryggen. Partneren trykker på brystet og benene.
  • "Vandmelon". Vi ligger på ryggen, bøjer ryggen, forestil os at der er en vandmelon på vores mave. Vi forbinder benene og armene ovenfra. Partneren trykker på brystet.
  • "Barriere". Vi ligger på vores side, den hånd, hvorpå vi ligger, er udstrakt. Vi hviler den anden hånd på gulvet nær maven med håndfladen. Løft dine ben op, skab spænding i taljen. Partneren presser benene mod kroppen.

Rygrad

Billede
Billede
  • "Bold". Vi sidder på gulvet, lægger hænderne omkring anklen, spreder vores knæ. Bagsiden er et hjul, vi ruller bag på hovedet.
  • "Skøjtebane". Vi ligger på gulvet med hofter ved brystet. Armene er bøjet ved albuerne, vi presser dem til siderne, vi griber anklen. Det samme som i forrige øvelse, kun ruller er allerede ved hjælp af lænden.
  • "Tumbler". Vi ligger på gulvet med benene oprejst. Vi strækker vores arme og leder mod fødderne, klemmer anklen. Vi bøjer brystet indad, lægger benene bag hovedet og berører gulvet med vores sokker.

Det er værd at udføre alle disse øvelser sammen med selvmassage. De der. efter et bestemt antal øvelser, 3 sæt og 15 gentagelser hver, skal du strække kroppen, slappe af.

Feedback på systemet er positiv. Folk formåede at slippe af med hjertesygdomme, skoliose, endda diabetes. De vigtigste betingelser er tro og et regelmæssigt system. Resultatet bliver ikke øjeblikkeligt, måske går et halvt år, det vigtigste er at gøre, lytte til din krop og ikke give op. Velvære er garanteret.

Anbefalede: