Gammel Russisk Simulator "Rule": Anmeldelser Af Læger

Indholdsfortegnelse:

Gammel Russisk Simulator "Rule": Anmeldelser Af Læger
Gammel Russisk Simulator "Rule": Anmeldelser Af Læger

Video: Gammel Russisk Simulator "Rule": Anmeldelser Af Læger

Video: Gammel Russisk Simulator
Video: Why Nazi Swastika on Jewish House? Beth Habad, Chabad, Loubawitch & Haya Mouchka 2024, April
Anonim

I øjeblikket indeholder Internettet en enorm mængde modstridende oplysninger om den gamle russiske simulator "Regel".

Mange brugere vil forstå, hvordan effekten af træning på den kan hjælpe på en eller anden måde

situationer. Derudover kan man ikke bare ignorere tematiske anmeldelser af læger, der i

de fleste af dem insisterer på en grundig undersøgelse af kroppen inden nogen fysisk

øvelser. Imidlertid er mange af udøverne af Rule-simulatoren overbevist om, at han

i stand til at bringe en ekstraordinær helbredende effekt.

Træningsapparater
Træningsapparater

Det er vigtigt at forstå, at selv den mest effektive simulator i verden ikke er i stand til at beskytte mod kirurgisk medicinsk intervention i mange sundhedsproblematiske tilfælde. Læger selv mener som regel ikke, at Regelsimulatoren hjalp nogen ved for eksempel at fjerne en rygmarvsbrok. Og alle anmeldelser i sådanne tilfælde betragtes som forfalskning og spekulation. Derudover kan de ikke betragte denne gamle russiske simulator a priori selv som en medicinsk hjælp.

Imidlertid er der i dag en meget alvorlig tendens i vores land og verden generelt, når folk søger at modtage helbredelse netop ved ukonventionelle eller folkemetoder. Og derfor, efter at have stødt på en diagnose foretaget af en medicinsk institution på Internettet, hvortil "ubestridelige" beviser for helbredelse ved hjælp af øvelser på "Regel" -simulatoren er knyttet, tager mange uden tøven den "korrekte" beslutning.

For at danne din personlige mening om de mirakuløse egenskaber ved den gamle russiske simulator "Regel" er du nødt til at gøre dig detaljeret fortrolig med dens reelle sundhedsforbedrende praksis såvel som med kontraindikationer for brugen.

Oplysninger om "Regel" -simulatoren

Mange eksperter, herunder repræsentanter for medicin, er enstemmige i den opfattelse, at "Rule" -træningsmaskinen er perfekt til sundhedsstrækning. Dens kloge og enkle udførelse muliggør en alsidig positiv indvirkning på menneskekroppen. Ud over at udvikle styrke og udholdenhed, udøve på det, opnås effekten af en meget blød glatning af rygsøjlen, led og ledbånd, som simpelthen er uerstattelig som profylakse for mange sygdomme.

Billede
Billede

Det er overraskende, at efter træning på "Rule" -simulatoren ændres en persons gang, kropsholdning og endda stemme, som bliver stærkere og dybere. Anmeldelser af mange mennesker indikerer en forbedring af humør og udseendet af en bølge af ekstraordinær styrke og lethed. I denne henseende vil jeg straks bemærke, at vores slaviske forfædre, der brugte denne praksis i episke tider, efterlod meget entusiastiske svar om "reglen" i deres krøniker.

På trods af at russernes moderne livsstil er meget forskellig fra den gamle slaviske, svarer mange lidelser i dag til dem, der er beskrevet i annaler. Dette betyder, at "Rule" -simulatoren er i stand til at have en sundhedsforbedrende effekt på menneskekroppen i dag. Det er også vigtigt at forstå, at simulatoren ikke kun fungerer med kroppen, men også med sjælen selv. Når alt kommer til alt er den filosofiske betydning af klasser om det, at en person har nået et sådant niveau af opfattelse af verden, når han bliver en enkelt og harmonisk del af den ydre verden.

Udtal navnet på "Regel" -simulatoren med en accent på den anden stavelse. Naturligvis vil træning med brugen ikke være i stand til at fravænne en narkoman eller alkoholiker fra hans dårlige vaner. Men med overholdelse af retningslinjerne for gendannelse af moralske og fysiske standarder er en sådan mirakuløs korrektion mulig. Derfor skal de, der sætter sig selv til opgave at opnå kropsperfektion ved at udøve på moderne simulatorer, for eksempel ved at besøge en fitnessklub, forstå at reelle fordele kun kan opnås, hvis sjælens og krops harmoni overholdes.

For at realisere den udtrykte tanke, bør man forstå, at ethvert trang til hellighed (og dette er på vores niveau af videnskabelig og teknologisk fremskridt!) Er baseret på den menneskelige sjæls naturlige impulser. Og den gamle russiske simulator "Regel" er fuldt ud i stand til at udvikle denne evne, som mange mennesker har mistet i dag, til enhed med universet for at opnå indre fred og åndelig nåde.

Wellness-effekt

Folk, der er fortrolige med kulturen ved at bruge Rule-simulatoren, taler med stor oprigtighed om fordelene. Desuden kan deres sprog ikke forveksles med de mange brugerdefinerede anmeldelser, der simpelthen vrimler med mange segmenter af forbrugermarkedet. Det er vigtigt at forstå, at det er nødvendigt at gennemføre det passende kursus inden træning, da træningen ikke udelukker risikoen for skader.

Gammel russisk simulator
Gammel russisk simulator

Fra ord fra mennesker, der har oplevet "Regel" -simulatoren i personlig praksis, vil jeg især bemærke, at de oplever en følelse af flyvning og de dybe indre fornemmelser, der er forbundet med "opløsning i rummet" under strækning, hvilket giver rumets magt. Den gamle healer og lærer i dag forbinder en moderne person med en simulator på grund af overflod af øvelser eller fysiske øvelser på den. Imidlertid er ingen af simulatorerne, traditionelle for vores tid, i stand til at levere til den person, der udøver på den de dybe indre oplevelser, der er sædvanlige til træning i "Reglen".

Mange mennesker sammenligner generelt den gamle russiske træningsmaskine med den taoistiske qigong. Når man sammenligner disse to fremgangsmåder, kan man faktisk komme til den konklusion, at der i begge tilfælde er en enkelt, holistisk forståelse af menneskets natur, der er fokuseret på fysisk udvikling og åndelig perfektion. Derudover er tilhængerne af buddhistiske psyko-udøvere, der er blevet uddannet i "reglen", enstemmige i den opfattelse, at simulatoren fungerer godt på fascia, styrker sener, forbedrer de indre organers funktion og blodcirkulation, udvikler fleksibilitet i rygsøjlen og har en positiv effekt på knogler og knoglemarv. Og det er sidstnævnte, der har en uvurderlig positiv effekt på en persons indre styrke, hvilket faktisk er det højeste mål for sådan praksis.

Forresten, ved at trække analogier fra træning på "Reglen" og konventionelle simulatorer, kan man straks blive overbevist om, at enorm fysisk anstrengelse hos atleter på ingen måde udvikler kroppens interne ressourcer. Når alt kommer til alt er det indlysende, hvordan muskelmasse er fuldstændig ligeglad, for eksempel med hensyn til levetid og unfading sundhed. Mens folk, der træner på "Regel" -simulatoren, er det dette aspekt af dens sundhedsforbedrende effekt, der er mest relevant.

Det er nødvendigt for potentielle "regelskabere" at forstå, at teknikken er designet til en gradvis effekt, og derfor bør belastningen øges meget omhyggeligt. Det vil sige, led, muskelgrupper, fascier og sener vil gradvist erhverve fasthed, styrke og sund funktionalitet. Og derfor vil hele kroppen uundgåeligt blive fyldt med energi, lethed og fremragende sundhed, hvilket garanteret afspejles i lang levetid.

Anmeldelser af læger

For at lægespecialister i tilstrækkelig grad kan vurdere den helbredsforbedrende effekt af den gamle russiske simulator "Regel", bliver læger ofte inviteret til temakurser, herunder kiropraktorer. I øjeblikket er der en tendens, når læger taler negativt om simulatoren, der meget minder om traumatologers mening om yoga. Pointen med deres logik ligger i de særlige risici for skade fra disse aktiviteter. En sådan begrundelse fortsætter dog nøjagtigt indtil det øjeblik, hvor korrekturlæserne selv tester simulatorens virkning på sig selv.

Billede
Billede

Det er vigtigt at overholde sikkerhedsforanstaltninger, når du træner i "reglen". Når alt kommer til alt, ved at eliminere risikoen for skader forbundet med forstuvninger eller brud på ledbånd, muskler eller beskadigelse af leddene, vil "bundlinjen" give enestående og uvurderlige fordele for kroppen. Således siger lægerne selv, der har gennemgået uafhængig træning i "Rule" -simulatoren, at med pålidelig fastgørelse af håndled og ankler og under opsyn af en erfaren træner er helbredseffekten for en person uundgåelig. Simulatoren er effektiv og pålidelig. Det vigtigste er at sikre pålideligheden og sikkerheden af din træning. En vigtig betingelse er at varme kroppen op, inden du bruger simulatoren. Det vil sige, det er nødvendigt at strække alle muskler, strække sener, tone leddene for at udelukke mulige skader, når du træner på simulatoren. Derudover skal træneren informeres om helbredstilstanden i alle detaljer. Det er forbudt at foretage pludselige bevægelser, drikke alkohol den aktuelle dag med træning. Og det er vigtigt nøje at følge instruktionerne fra lederen til træningen.

Selvfølgelig er der også kontraindikationer, der gælder for gravide kvinder (mere end to måneder) såvel som for patienter med følgende diagnoser:

- krænkelse af cerebral cirkulation

- kardiovaskulær svigt, tromboflebitis, hjerte- eller aortaaneurisme, blødning

- tilstand før slaget

- et tidligere hjerteinfarkt eller slagtilfælde

- akutte infektioner

- diabetes

- nærsynethed;

- onkologi eller en tendens til det;

- hjerte sygdom;

- hæmorroider eller revner i anusen

luftvejssygdomme

- akut hypertension, hypertensiv krise

- hovedpine eller forhøjet blodtryk

- overvægt (over 150 kg)

- rygmarvsskader, herunder tumorer, kompressionsbrud, smertesyndrom, tidligere operationer

- overførte brud i ekstremiteterne i tilfælde af fastgørelse af det beskadigede område med metalindsatser;

- nylige knoglebrud, ledbånd og muskelbrud

- hernierede intervertebrale skiver og progressive fremspring

- smerter i vertebrale regioner (haleben, sakral, thorax, lænde, livmoderhals)

- osteoporose

- epilepsi

- installerede hjertepacemakere.

Valg af simulator

Når en person har modtaget de primære oplysninger om den gamle russiske simulator "Rule", som er offentligt tilgængelig på Internettet, kan man gå videre til praktiske øvelser. Det vigtigste er altid at huske på en samlet tilgang til sundhedsforbedrende praksis, som består i en harmonisk symbiose af fysiske, mentale, sociale og åndelige niveauer.

Træningsapparater
Træningsapparater

Før du køber en simulator, skal du gøre dig bekendt med dens parametre og udstyr. Dimensionerne på "Regel" -simulatoren skal svare til følgende parametre:

- omtrentlige dimensioner: 300 * 200 * 100 cm (længde - bredde - højde);

- vinklerne mellem arme og ben skal være 90 grader.

Sættet på simulatoren skal omfatte kabler, blokke og greb (manchetter). Det er bydende nødvendigt at være særlig opmærksom på sidstnævnte. De skal være bløde, holdbare og pålidelige. Som materiale til deres fremstilling betragtes ægte læder som en prioritet.

Anbefalede: