EMS-træning: Lægernes Anmeldelser, Program

Indholdsfortegnelse:

EMS-træning: Lægernes Anmeldelser, Program
EMS-træning: Lægernes Anmeldelser, Program

Video: EMS-træning: Lægernes Anmeldelser, Program

Video: EMS-træning: Lægernes Anmeldelser, Program
Video: EMS Ab and Bicep Muscle Stimulator Workout Pads Review - 6 weeks results 2024, Kan
Anonim

Drømmer du om en slank figur eller vil du tabe dig? Men du har hverken tid eller energi til timers arbejde i gymnastiksalen? Så kan EMS-træning hjælpe dig!

EMS, EMS, EMC (elektromyostimulation) er en ny retning i kampen mod ekstra pund, og dens essens ligger i at kombinere den klassiske tilgang til at udføre øvelser med yderligere muskelstimulering med lavt strømudtag.

EMS-træning: lægernes anmeldelser, program
EMS-træning: lægernes anmeldelser, program

Hvad er EMS-træning?

Symbolet EMC (bodytec) står for elektrisk mio-stimulering (ems) og oversat til russisk betyder muskelstimulering med elektricitet. Ifølge moderne mennesker repræsenterer disse træningsprogrammer "doven fitness". På trods af at denne sport er positioneret som den seneste innovative forskning i kampen for vægttab, blev den opfundet for længe siden - tilbage i 60'erne i sidste århundrede. Denne teknik blev opfundet i Sovjetunionen, og i 1970'erne begyndte vestlige forskere også at bruge denne teknologi. De første EMC-simulatorer dukkede op i Amerika i 1990'erne. Tidligere blev EMS-træning primært brugt til genopretning af atleter fra skader eller astronauter, hvis muskler blev svækket og atrofi i en vægtløs tilstand.

Ved behandling af skader anvendes elektrisk stimulering kun i et problemområde. Denne form for unaturligt muskeltræningssystem under rehabilitering eller efter en operation hjælper patienten med at komme sig hurtigere. EMS-stimulering anvendes effektivt i medicin i dag. Brugen af EMS til raske mennesker er virkelig begyndt at blive brugt for ikke så længe siden. På trods af de høje omkostninger ved proceduren i sportsklubber er EMS-træning meget efterspurgt og populær. Dette er forståeligt, fordi tredive minutters EMS-træning svarer til tre timers træning i gymnastiksalen, og på bare tyve minutter forbrændes cirka to tusind kalorier.

Billede
Billede

Metode essens

Under elektromyostimulering sættes en besøgende i en sportsklub på en særlig ensartet engangsdragt (normalt en T-shirt, shorts eller leggings, et bælte og en vest) med en indbygget mytostimulator på visse steder. Sådant tøj er nødvendigt for at fastgøre elektroderne til kroppen. Din personlige træner skal korrekt indstille og indstille styrken og dybden af impulser, der stammer fra simulatoren. Instruktøren vælger også øvelser til forskellige muskelgrupper, giver deres beskrivelser afhængigt af træningspersonens atletiske træning og hudfarve.

En lille elektrisk ladning transmitteres derefter til en specielt designet enhed, hvortil elektroder er fastgjort, hvilket får dine muskler til at trække sig sammen. For at opnå en større effekt og forbedre transmission af strømimpulser sprøjtes bagsiden af veste, hvor elektrodepladerne er fastgjort, med vand. Fysisk træning med elektrisk stimulering adskiller sig fra enkle øvelser, idet der under normal træning laves muskelsammentrækninger på grund af impulser fra hjernen. Og hvis du supplerer disse impulser med elektrisk stimulering, vil musklerne trække sig meget stærkere sammen, og de dybere lag af musklerne vil blive involveret i arbejdet. Elektrisk stimulering hjælper med at træne omkring 93% af kroppens overfladiske og dybe muskler på bare tredive minutter.

Et sæt øvelser

Som regel vælges alle øvelser individuelt af instruktøren. Standardsættet med træning kommer ned til den enkleste fysiske aktivitet - det kan være push-ups, squats, lunges og bensvingninger, maveøvelser med små håndvægte, på forskellige simulatorer eller et løbebånd. Lektionstiden er 25-30 minutter med en hyppighed på 2-3 gange om ugen.

Under træningsprocessen får din krop en meget stor belastning - fra at udføre øvelserne selv og fra opladningen af elektriske impulser. Derfor fremkalder selv de mest almindelige fysiske aktiviteter spændinger i alle muskler og ømhed i kroppen.

En standard træner (program) er normalt opdelt i tre faser:

1. Opvarmning - der gives 7-10 minutter til det.

2. Effektbelastninger med et interval: 4 sekunders træning - 4 sekunders hvile. Styrketræning varer 15-20 minutter.

3. Lymfedrænagemassage i slutningen af træningen - du lægger dig afslappet og modtager lette prikkende fornemmelser fra elektriske strømimpulser. Varigheden er 5-7 minutter.

Billede
Billede

Træningssimulatorer

På verdensmarkedet er der tre mest berømte mærker af EMC-simulatorer, der tilbydes til træning for forbrugeren. Disse er Vision Body, xbody og Miha Bodytec træner. De er meget ens i deres arbejde. Alt EMC-træningsudstyr giver dig mulighed for at opnå fremragende resultater på kort tid. Men russiske og udenlandske instruktører træffer deres valg til fordel for Vision Body, da det er trådløst og betragtes som en mere bekvem elektrostimulator.

Fordelen ved Vision Body-simulatoren er, at ledningerne ikke forstyrrer træningen, effekten af elektriske impulser næsten ikke mærkes, det er meget praktisk at betjene, har høj effektivitet og har en rimelig pris. På kun 3-4 måneders træning kan klienten øge mængden af muskelmasse med 15%.

Før praktisk brug gennemgår alle simulatorer sportsprøver og forsøg for at bruge dem ikke kun til sport, men også til rehabiliteringsaktiviteter.

Fordele og ulemper ved EMS-træning

Resultaterne af brugen af EMS-træning i praksis kan sammenlignes med hverdagens alvorlige stress. Blandt fordelene ved EMS-aktiviteter er følgende:

  • sparer tid
  • alsidighed af træning
  • dyb indvirkning
  • træner og træner svære tilgængelige kropsmuskler
  • muskelvækst
  • forbedret kropsholdning
  • udvikling af fysisk styrke og udholdenhed
  • vægttab eller kropsformning
  • restitution og rehabilitering efter sygdomme eller operationer
  • behandling af sygdomme i bevægeapparatet
  • behandling af sygdomme i rygsøjlen
  • cellulite behandling
  • forbedring af stofskiftet
  • behandling af muskelatrofi og lindring af spasmer hos sengeliggende patienter

Ulempen ved EMS-træning er en følelse af træthed, muskelsårhed og overanstrengelse. Uden den nødvendige viden kan du let skade dit helbred, derfor anbefales det kun at træne under vejledning og opsyn af en erfaren EMS-instruktør. I mange sportsklubber er fitness, kombineret med elementer i EMS-træning, især populær.

Billede
Billede

Kontraindikationer

På Internettet og Wikipedia kan du finde et stort antal fotos og anmeldelser fra serien "før og efter" EMS-træning. Selvfølgelig er resultatet af øvelserne virkelig imponerende, men glem ikke sikkerhedsforanstaltninger og kontraindikationer for denne form for sport. Det er nødvendigt at studere alle kontraindikationer på forhånd, vælge et gennemprøvet sportsstudie til træning, kommunikere med en kvalificeret EMS-medarbejder, gennemgå passende prøveinstruktion og træning.

Før du begynder at udøve denne moderne sport, skal du få lægehjælp fra en læge. EMS-træning har en række begrænsninger og problemer, der kan forårsage udvikling eller forværring af sygdomme.

Klasser har en række kontraindikationer:

  • graviditet og amning
  • menstruation
  • øget kropstemperatur
  • sår, forbrændinger, svære hæmatomer, i området med fastgørelse af elektrostimulatorer
  • epilepsi
  • knoglesygdomme
  • hjerte sygdom
  • hjerte-kar-sygdomme
  • hudsygdomme
  • forkølelse
  • tilstedeværelsen af installerede enheder i kroppen (pacemakere, implantater, insulinpumper, metalplader)
  • periode efter operationen
  • kredsløbssygdomme
  • sygdomme i mave-tarmkanalen
  • Nyresvigt
  • tumorer (godartede og ondartede)
  • brok

EMC-træning kan være skadelig for mindreårige atleter. Effekten af stimulanser på en umoden organisme kan forårsage unormal muskeludvikling.

Samlet set er begrebet EMS-træning meget sikkert og sundt. Dette er en slags bodybuilding, bodyforming og fitbox. Nogen stoler ikke på denne metode, nogen beundrer den. Det er dog kun muligt at give en korrekt vurdering af den innovative træningsproces efter at have prøvet EMS-træning på dig selv.

Besøg sportsklubber, brug din fritid aktivt og med sundhedsmæssige fordele, og det virkelige resultat vil ikke længe komme!

Anbefalede: