Hybridcykler: Vurdering Og Anmeldelser

Indholdsfortegnelse:

Hybridcykler: Vurdering Og Anmeldelser
Hybridcykler: Vurdering Og Anmeldelser

Video: Hybridcykler: Vurdering Og Anmeldelser

Video: Hybridcykler: Vurdering Og Anmeldelser
Video: Почему я переехал из Дании - 3 вещи, о которых вам не говорят! 2024, Kan
Anonim

Komforten ved betjeningen afhænger stort set af det rigtige valg af cykel. En relativt ny type cykel er hybridcyklen. Denne klasse har både fordele og ulemper.

Velohybrid
Velohybrid

Hvad er en hybridcykel

Hvis du bruger tunge cykler til alpint skiløb eller prøver at erobre bjergstier på en landevejscykel for at cykle byens stier, får du ikke meget godt. En tung mountainbike med et begrænset antal gear og en kædespjæld vil kun skabe yderligere udfordringer for cyklisten, hvorimod man kan bruge en landevejscykel og nyde den lette træning. I hverdagen vil jeg gerne have en cykel, der kan fungere lige så godt på jorden og på motorvejen.

Spørgsmålet om at kombinere to fundamentalt forskellige enheder - Ofte krævet af mekanismen. Desværre, da dette udelukker funktionerne i operationen. For eksempel for alpint skiløb skal du bruge en cykel med bredere gummi, som giver bedre greb og blødhed på klipper og ikke bryder igennem fra stærke påvirkninger. På asfalten forstyrrer den tykkere gummi tværtimod bevægelsen på grund af den større friktion. I betragtning af hver del af en cykel kræver forskellige ridestilarter et unikt sæt egenskaber for den del.

Det ser ud til, at alle forsøg på at kombinere to cykler i en vil være dømt til fiasko. Men for ikke så længe siden optrådte den såkaldte hybridcykel i cykelbutikker.

Navnet antyder, at cyklen kombinerer flere forskellige designs. Den nederste linje i dette tilfælde er, at forsøg på at skabe en kombi, designerne kombinerede vej- og mountainbikes.

Hvad der er interessant ved en hybridcykel

Hvis vi udelukker den maksimalisme, der ofte er karakteristisk for unge atleter, er hybridcyklen en meget god universel version af cyklen.

Dens forælder er en landevejscykel med nogle designændringer. Et lige rat blev installeret til hurtig reaktion på forhindringer, smalle vejdæk blev udskiftet med bredere dæk med en slidbane, vejsystemet blev udskiftet med et bjerg, og en gaffel med en støddæmper blev brugt. På samme tid, alle de beskrevne komponenter, selvom lånt fra klassiske mountainbikes, men

Rammen er udstyret med punkter til installation af fendere og et stativ, hvilket er vigtigt for turister. Hele transmissionsområdet er bevaret.

Alle andre komponenter bruges til road racing. Landingen er også tæt på vejen.

Hovedmålet er at holde vægten lav, god vejadfærd, høj rulle og gøre cyklen mere alsidig end en standard landevejscykel.

Hvem er hybrid til?

Hybridcyklen er velegnet til brug i 80% by - 20% skovspor. I skoven kører han perfekt langs de riflede stier, men det er usandsynligt, at han vil få succes med at lægge nye stier.

Hybriden føles godt på asfalt, selv på ujævn med revner og grove. Det har fremragende rulle og lav vægt. En sådan cykel opfatter ikke stødbelastninger særlig stabile, så det er bedre at nægte ekstrem ridning.

Faktisk er denne cykel perfekt til ridning i "aftentilstand" eller til lange tursture. Besidder fremragende køreegenskaber, vil den bære sin ejer selv hele dagen og lider ikke af uregelmæssigheder på landveje eller skovstier.

Faktisk er dette en cykel til alle dem, der kan lide dynamikken i en landevejscykel, men mangler styrken og evnen til at passe til fendere eller et stativ. En gang blev der produceret en lignende type cykler i Sovjetunionen og blev kaldt "Tourist". Forskellen var manglen på en forreste støddæmper. Det er for turister, at en cykelhybrid er bedst egnet.

Anbefalede: