Projekt "Crazy Drying": Anmeldelser, Træningsprogram

Indholdsfortegnelse:

Projekt "Crazy Drying": Anmeldelser, Træningsprogram
Projekt "Crazy Drying": Anmeldelser, Træningsprogram

Video: Projekt "Crazy Drying": Anmeldelser, Træningsprogram

Video: Projekt "Crazy Drying": Anmeldelser, Træningsprogram
Video: Feature Friday - Neora Unboxing & Collagen Mask BONUS! 2023, September
Anonim

Crazy Drying er et internetprojekt, der blev oprettet af Vasily Smolny for fire år siden. Under dets eksistens er der gået et enormt antal sæsoner, hvor der allerede er omkring 230 tusind deltagere.

Projekt "Crazy Drying": anmeldelser, træningsprogram
Projekt "Crazy Drying": anmeldelser, træningsprogram

Hvad er "tørring", og hvorfor er det nødvendigt?

Billede
Billede

Dette koncept kommer fra bodybuilding-terminologi.

Tørring af kroppen er et koncept, der desværre ofte forveksles med at tabe sig. Faktisk er dette ikke tilfældet, fordi tørring af kroppen, samtidig med at musklerne bevares, giver dig mulighed for at fjerne laget af unødvendigt fedt gennem en afbalanceret kost og træning.

Denne teknik kommer med en streng disciplin i at have regelmæssig motion og vælge de rigtige fødevarer. Tidligere skiftede mange fagfolk mellem at tørre kroppen og gå op i vægt. Arnold Schwarzenegger, en amerikansk bodybuilder, er en af de første på listen, der modsætter sig den førnævnte ulykkelige skifte.

Billede
Billede

De grundlæggende regler for tørring af kroppen ligger i:

  • skaber et kalorieunderskud i kroppen. Med andre ord skal antallet af forbrugte kalorier overstige den forbrugte mængde. Dette skyldes, at kroppen begynder at bruge det fedt, der er akkumuleret i kroppen, til at regulere livsprocesser;
  • det korrekte valg af forbrugte fødevarer, der kan øge processerne til dannelse og frigivelse af varme fra kroppen eller give mætning, men på samme tid har en lille mængde kilokalorier;
  • tager vitaminer og mineraler, da kroppen i tider med kalorimangel mangler aktivt indtagelsen af vigtige næringsstoffer. I dette tilfælde er en fremragende og optimal løsning på problemet netop indtagelsen af multivitaminer af høj kvalitet;
  • øge protein for at forhindre muskelnedbrydning. Det skal bemærkes, at den minimale proteindosis er 2 gram pr. 1 kg kropsvægt;
  • streng regelmæssig overholdelse af træningsprogrammet.

Hvad er meningen med Frenzied Drying?

Billede
Billede

Betydningen af dette sunde livsstilsspil er som følger: På bare 30 dage, hvilket er mere end nok til at starte, får deltageren sin krop i god form ved at tabe sig og opbygge muskler gennem fysiske opgaver fra den officielle ansøgning.

Efter at have betalt for en passende pakke på det officielle websted, får spilledeltageren adgang til en personlig konto, hvor han i fem uger vil udføre opgaver, hvor en detaljeret teknisk analyse, forresten, også er tilgængelig.

Projektets motto kan så at sige opsummeres med to ord # start i dag. For at blive medlem skal du vælge en passende pakke og betale for den. Dette efterfølges af et program, der består af ekstreme, undertiden skøre, opvarmninger, der varer 30-40 minutter, og korrekt ernæring i en måned.

Livsleder for projektlederen - Vasily Smolny

Billede
Billede

Historien om biografien om Vasily Smolny, den nuværende model for at føre en korrekt livsstil i kombination med passende ernæring, skulle begynde med hans fødsel den 13. februar 1986 i Tadsjikistan. Drengens ungdom gik i Orenburg, derefter boede han midlertidigt i Samara og rejste derefter til Skt. Petersborg efter hans elskede Julias eksempel.

Siden 2002 har han arbejdet som DJ i forskellige klubber. Efter et stykke tid begyndte han at frigive sin egen musik, turné, lede et projekt på Europe Plus radiostationen.

På et bestemt tidspunkt havde Vasily et vendepunkt, da han besluttede at bringe kardinale ændringer i sit liv, hvor der var dårlige vaner. Siden da har Smolny kørt sin egen blog, med jævne mellemrum organiseret gratis maratonløb, hjulpet alle med at finde en smuk krop og blive en tilhænger af en sund livsstil og opnå bedre resultater hver gang.

Hvad koster det at deltage i den 24. sæson af det vigtigste sunde livsstilsspil "Crazy Drying"?

Sæson 24 i dette fitness-spil starter den 18. marts og varer i fem uger. For at deltage er det nok at betale for en af deltagerens pakker. I øjeblikket er der fem pakker, nemlig:

  • Deltagerpakke. I øjeblikket gælder en rabat på 500 rubler, og derfor er prisen på 3000 rubler. Denne startpakke er nok til at tabe sig og deltage i tegningen af seje præmier.
  • "Tricky" pakke. I øjeblikket er dette tilbud også underlagt en rabat på 500 rubler, og derfor er prisen 4000 rubler. Som i den foregående pakke kan du efter en sæson med hård træning og ordentlig afbalanceret ernæring tabe dig og deltage i trækningen af seje præmier. Forslagets højdepunkt er tilvejebringelsen af en immunitet mod afgang fra projektet. Faktisk, hvis du ikke gennemfører den ugentlige opgave en gang, gennemfører den på en ikke specificeret tidsramme, ikke afgiver en rapport, udfører øvelserne fra opgaven teknisk forkert eller viser det svageste resultat blandt deltagerne, takket være ovenstående bonus af denne pakke forbliver du i spillet.
  • Familiepakke. Dens omkostninger er 6000 rubler. Dette tilbud er godt for mænd og kvinder i kærlighed, som begge vil få figuren af deres drømme og muligvis få en sej pris, når de deltager i tegningen.
  • Bande-pakke. Dens omkostninger er 12.000 rubler. Dette tilbud er perfekt til en gruppe på fire personer, der beslutter at deltage i et fitness-spil, bringe deres figur i en mere perfekt form og konkurrere om seje priser. Tilbuddet er relevant på grund af levering af en samlet besparelse på to tusind rubler.
  • Større pakke. Dens omkostninger er 10.000 rubler. Tilbuddet inkluderer ikke kun at få en drømmefigur og muligheden for at vinde seje priser, men også immuniteter, der giver beskyttelse til absolut alle ugentlige opgaver, der truer med at forlade projektet. Faktisk kan du ved at betale for denne pakke slappe helt af uden at bekymre dig om tidspunktet for opgaven og rapporten, forkert udførelsesteknik, svage egne resultater i placeringen, da dette ikke vil bidrage til din udvisning. Ifølge Vasily Smolny selv købes ovenstående pakke for det meste af konkurrenter, der forsøger at opnå succes i niche med salg af forskellige former for fitnessprodukter. Og faktisk i betragtning af immuniteten for alle flyvninger kan deltageren simpelthen miste motivation for at nå målet, dingle benene og ikke gøre noget.

Feedback på projektet "Crazy Drying"

Billede
Billede

På Internettet er der både positive og negative meninger om dette fitness-spil, programmets stivhed og vinde priser.

Faktisk skal du først beslutte, hvad du har brug for deltagelse til, om der er nok motivation. Du kan komme med forskellige slags undskyldninger for at undgå at udføre de leverede opgaver, men der er et bestemt system med regler på projektet, der kræver, at deltageren udfører det på en acceptabel måde. Her betyder det slet ikke noget, om du er mand eller kvinde, da belastningen vil være den samme; Har du en travl arbejdsplan, da hver motiverede deltager, hvis det ønskes, kan bruge 30-40 minutter om dagen til sig selv; Har du kritiske dage under programmet, fordi menstruation ikke er en god grund til ikke at tage klassen.

I denne situation, selvom du dør af smerte og har ondt af dig selv under programmet, skal du fortsætte med at træne og opnå de krævede resultater, fordi vinderen modtager hovedpræmien, nemlig en million rubler.

Anbefalede: