Familiefitness

Indholdsfortegnelse:

Familiefitness
Familiefitness

Video: Familiefitness

Video: Familiefitness
Video: Kritika Ne Karayi Cup Therapy | Family Fitness @Armaan Malik 2023, September
Anonim

Hvis din familie fører en stillesiddende livsstil, og mere og mere sidder foran tv'et, er det tid til at ændre noget. For at holde dine kære sunde og energiske bliver du nødt til at tage initiativet i dine egne hænder. Vær forberedt på at organisere udendørs aktiviteter for din familie og blive en rollemodel for dem.

Familiefitness
Familiefitness

Instruktioner

Trin 1

Familiejogging kan være en sjov og givende aktivitet for hele familien. Du kan ikke bare løbe, men organisere noget som sjov start eller et maraton. Du kan lave familiefitness i det fri, du kan organisere familiekonkurrencer med en række præmier.

Trin 2

Køb ruller, de er en god erstatning for aerob træning. Amerikanske læger rådgiver rulleskøjteløb til mennesker med hjertesygdomme.

Trin 3

Et cirkus, attraktioner, en ny udstilling eller andre steder, som du gerne vil besøge med din familie, er ankommet til byen. Gå ikke glip af din chance og gå på jagt efter nye indtryk og positive følelser. Men med en betingelse skal du sørge for at gå.

Trin 4

Hvis rulleskøjteløb og jogging ikke er dine ting, så prøv at cykle. At gå en cykel træner hjertet. Vælg en solskinsdag, et mere støjsvagt sted og gå videre til helbredet.

Trin 5

Svømning kan være en nyttig familieaktivitet. Det er en god aerob træning, gavnlig for mennesker i alle aldre, og afhænger ikke af niveauet af fysisk kondition. Stedet for at svømme kan vælges i henhold til sæsonen og dine præferencer.