Kører På Stedet: Fordele, Ulemper Og Regler, Der Skal Følges

Indholdsfortegnelse:

Kører På Stedet: Fordele, Ulemper Og Regler, Der Skal Følges
Kører På Stedet: Fordele, Ulemper Og Regler, Der Skal Følges

Video: Kører På Stedet: Fordele, Ulemper Og Regler, Der Skal Følges

Video: Kører På Stedet: Fordele, Ulemper Og Regler, Der Skal Følges
Video: Fordele og ulemper ved forskellige elektriske køretøjer 2024, Kan
Anonim

At løbe på stedet derhjemme er næsten på ingen måde ringere end at løbe i frisk luft. Denne type træning har sine fordele og ulemper. Og hvis den korrekte teknik følges, kan effekten bemærkes inden for få uger.

At løbe på stedet er meget givende
At løbe på stedet er meget givende

Jogging derhjemme træner primært det kardiovaskulære system. Det starter nøjagtigt de samme processer som en standardkørsel. At løbe i lejligheden uden brug af simulatorer er velegnet til de mennesker, der enten ikke ønsker at gå ud eller ikke kan.

Jogging på plads kan hjælpe dig med at komme dig efter en skade. Det er også velegnet til begyndere atleter. At beherske denne type træning er ret simpelt. Kravene til ham er nøjagtigt de samme som ved jogging. Men der er ret betydelige fordele. For eksempel kræver løb derhjemme ikke meget plads.

Fordele

  1. Er der en fordel ved at løbe på plads? Sikkert. Hvis du ventilerer rummet inden træning, vil kroppen være mættet med ilt. Under træningen starter processerne med energiforbrug, og muskelfibrene opvarmes.
  2. Denne type løb styrker immunforsvaret og nervesystemet.
  3. Denne træning styrker dine muskler og forbedrer din kropsholdning. Men til dette skal du kontrollere teknikken til at udføre øvelsen.
  4. Hvad nytter det at løbe på plads? Motion er ideel til de mennesker, der er kontraindiceret i alvorlig stress. De kan ikke løbe på gaden, men de kan. Dette skyldes, at denne type træning har mindre chok og total belastning sammenlignet med standard jogging.
  5. Du kan løbe uanset vejrforholdene.

    Kører på plads
    Kører på plads
  6. Det tager ikke meget plads at træne.
  7. Der er ikke behov for at købe dyrt udstyr.
  8. Når du løber på stedet derhjemme, fungerer de samme muskler som under en almindelig løbetur.

Fejl

  1. Standardløb er stadig meget stressende. Derfor er løb på stedet kun egnet til begyndere.
  2. Træning bliver kedeligt meget hurtigt.
  3. Hvis du ikke følger teknikken, kan kørsel på stedet alvorligt skade.
  4. Hvis du løfter dine knæ for højt, kan det skade dit underben.
  5. Hvad er skaden ved at løbe på stedet? Det er bedre at afvise det, hvis der er alvorlige hjerteproblemer. Under alle omstændigheder skal du først konsultere dine læger.

At gøre ulemper til fordele

De fleste af de negative aspekter kan let oversættes til fordele. Hvad skal der gøres for dette?

  1. Du kan altid øge belastningen. For eksempel ved hjælp af en rygsæk eller vægte. I dette tilfælde vil kalorieudgifterne stige. Derfor vil det være meget mere nyttigt at løbe på stedet derhjemme.
  2. Du kan ændre tempoet.
  3. Mens du løber på plads, kan du hæve dine knæ og hæle højt.
  4. Du kan slippe af med kedsomhed, mens du løber hjemme ved at lytte til en lydbog eller se interessante videoer. Du kan tænde for musik. Eller du kan gå til altanen og observere området uden for vinduet, mens du udfører øvelsen.

Under træning anbefales det ikke kun at løbe, men også at udføre andre øvelser. For eksempel burpees og squats. I dette tilfælde vil træningen være meget mere effektiv.

Vigtige anbefalinger

Først skal du varme op for at få fordelene ved at løbe på plads, ikke skade. Strækning anbefales også. Hold ryggen lige under træningen. Takket være dette vil det være muligt at aflaste presset fra hende. Kroppen må ikke flyttes. Glem ikke dine hænder. Du skal holde dem på samme måde som under en standardkørsel.

Inden du løber på stedet, skal du varme op
Inden du løber på stedet, skal du varme op

For det andet bør begyndere ikke løbe i timevis. Træningens varighed bør øges gradvist.

For det tredje skal du trække vejret korrekt. Og glem ikke pulsstyringen.

For det fjerde skal det rum, hvor træningen finder sted, være grundigt ventileret.

For det femte skal du ikke kun stole på at løbe på stedet. Du skal også tænke på korrekt ernæring. Kun i dette tilfælde vil det være muligt at opnå en signifikant effekt fra træning. Husk at drikke vand, mens du træner.

Selv at løbe på stedet derhjemme kan være skadeligt. Derfor anbefales det at først konsultere specialister og først derefter fortsætte med øvelsen.

Anbefalede: