Er Det Let At Være En Træner? Fordele Og Ulemper Ved Erhvervet

Indholdsfortegnelse:

Er Det Let At Være En Træner? Fordele Og Ulemper Ved Erhvervet
Er Det Let At Være En Træner? Fordele Og Ulemper Ved Erhvervet

Video: Er Det Let At Være En Træner? Fordele Og Ulemper Ved Erhvervet

Video: Er Det Let At Være En Træner? Fordele Og Ulemper Ved Erhvervet
Video: Bliv sund og stærk med TV-træning 2024, April
Anonim

Ønsket om at blive en træner er naturligt. Der er intet forkasteligt eller skammeligt i ham. Det vises ofte blandt tidligere atleter og elskere af en aktiv, sund livsstil, der regelmæssigt besøger gymnastiksalen i flere år. Imidlertid er ikke alt så rosenrødt i dette erhverv, som det kan synes ved første øjekast. Der er både fordele og ulemper. Og for at blive professionel inden for dit felt kan et ønske måske ikke være nok.

Personlig gym instruktør
Personlig gym instruktør

Fitness træner er et erhverv, som mange mennesker forbinder med et ubekymret liv og store lønninger. Førende fitnessbloggere spillede en vigtig rolle i fremkomsten af sådanne tanker. Faktisk i mange videoer siges der ikke et ord om de problemer og vanskeligheder, som selv de mest populære instruktører står over for.

Hvis du vil blive en træner, skal du gøre dig bekendt med fordele og ulemper ved dette erhverv.

Positive punkter

Fitnessinstruktører ser altid godt ud. De har fremragende sundhed og velvære. De behøver ikke konstant at lede efter oplysninger om korrekt ernæring, fordi de ved allerede meget om dette emne. Og dette er den største fordel ved erhvervet. Ved at hjælpe andre holder instruktører sig i form. Desuden, jo bedre træneren ser ud, jo højere vil kundens interesse i ham være som professionel inden for sit felt.

Det er svært at få et job som fitnessinstruktør i en lille landsby. Men i store byer åbner der regelmæssigt nye fitnesscentre. Derfor er der altid et behov for en professionel coach. Derfor er det lettere at finde et job. Desuden er der ikke behov for faglig uddannelse. For at blive coach er det nok at tage de relevante kurser.

Arbejdet med en fitnessinstruktør er ret varieret. Du kan ikke kun gennemføre styrketræning, men også danse for at undervise i aerobic. Der er muligheder for gruppeklasser og online træning. Intet ønske om at træne? Derefter kan du skrive træningsprogrammer til folk, der ikke ønsker at bruge penge på personlige instruktører.

Blandt fordelene ved erhvervet er det også værd at fremhæve en fleksibel tidsplan. Træneren beslutter selv, hvornår han skal komme på arbejde, og hvornår han skal rejse. Glem dog ikke, at det meste af træningen finder sted om aftenen, fordi mange kunder besøger hallerne efter arbejdstidens afslutning.

At arbejde som instruktør i gymnastiksalen er det let at overvåge lønniveauet. Indtjeningen afhænger fuldt ud af antallet af udførte træningsprogrammer. Derfor, hvis der er behov for at øge indkomsten, er det nok bare at finde nye kunder.

Ved første øjekast indebærer arbejdet med en træner ikke karrierevækst. Dette er dog ikke sandt. Du kan altid blive leder eller direktør for et fitnesscenter eller endda hele netværket. Alternativt kan du starte din egen virksomhed.

Negative sider

Du kan blive en god professionel instruktør. Imidlertid er lyst alene ikke nok til dette. God sportsuddannelse, viden og færdigheder på sportsområdet hjælper ikke altid. For at opnå store højder, for at opbygge en vidunderlig karriere i fitnessbranchen, skal du have sådanne egenskaber som kunstnerisk og karisma.

En personlig instruktør skal være lidt af en psykolog. Der er folk. som kommer til hallen for at tale og konsultere. Og fysisk aktivitet er bare en tilføjelse. Og hvis du begrænser dig til træning, kan du miste en klient. Ofte er folk klar til at fortælle deres trænere, hvad de er flov over at tale med venner. Du skal være klar til dette.

Sportsområdet udvikler sig konstant. Nye teknikker vises, nye simulatorer og retninger vises. Derfor skal en fitness træner regelmæssigt forbedre sine kvalifikationer, træne og følge nye sportstrends. Hvis du ikke deltager i de relevante kurser, kan du simpelthen miste kunder.

Der er ingen universelle træningsprogrammer, metoder. Hver klient kræver en særlig tilgang. Uddannelsesprogrammer skal designes på baggrund af en bestemt persons helbredstilstand og fysiske færdigheder. Du vil ikke være i stand til at træne alle dine kunder i henhold til den samme ordning.

Der er en populær tro på, at fitness-træner tjener mange penge uden at gøre noget særligt. Dette er dog en myte. For at opbygge en stor kundebase, opnå gode resultater i dit arbejde og modtage en stor løn, skal du arbejde hårdt og hårdt. Fitnesstrænere har ikke noget som en otte timers arbejdsplan. De kan arbejde fra morgen til aften uden fulde fridage. Derfor, hvis tanken opstår, at du kan få et job i et motionscenter og tjene gode penge uden virkelig at anstrenge dig, bør du opgive denne satsning.

Fitness coach er et erhverv, der ikke er egnet til misanthropes. Du skal elske dine kunder, lytte og høre afdelingerne. Ellers kan du skade, ikke hjælpe. Og selvom de, efter at have set hundreder af sportsvideoer på YouTube, begynder at argumentere, er det nødvendigt at roligt og trygt forklare dem, hvad de tager fejl af. Forklar, ikke pålæg dit synspunkt.

Anbefalede: