Fordele Og Ulemper Ved Individuel Træning

Fordele Og Ulemper Ved Individuel Træning
Fordele Og Ulemper Ved Individuel Træning

Video: Fordele Og Ulemper Ved Individuel Træning

Video: Fordele Og Ulemper Ved Individuel Træning
Video: SKAL MAN TRÆNE TIL FAILURE? 2024, Marts
Anonim

Næsten enhver sport kan praktiseres personligt, det vil sige en-til-en med en træner. Den eneste undtagelse vil være holdspil, såsom fodbold eller volleyball.

Fordele og ulemper ved individuel træning
Fordele og ulemper ved individuel træning

Individuel træning er velegnet til dem, der ikke har mulighed for at træne med en gruppe. For eksempel unge mødre eller arbejdsnarkomaner, der arbejder sent. Også personlig træning vælges af dem, der ønsker at opnå maksimale resultater i arbejdet med deres krop.

Så fordelene ved individuel træning inkluderer følgende:

1. Instruktøren lægger kun vægt på dig. Det betyder hundrede procent involvering i arbejdet, men du vil heller ikke være i stand til at undgå. Instruktøren styrer alle dine handlinger, kan dele nogle nuancer og hemmeligheder, der normalt ikke har tid nok i løbet af gruppetræning.

2. Dejlige bonusser. Oftest kommer individuel træning med en ernæringsplan, især når det kommer til vægttab og kropsformende træning.

3. Individuel tilgang. Hvis du kommer til en personlig træning, f.eks. Inden for akrobatik, vil træneren ikke tvinge dig til at springe salto den første dag. Efter at have afsluttet en række enkle øvelser, bliver han fortrolig med kroppens muligheder og giver nøjagtigt de opgaver, du kan udføre. En kompetent træner vil ikke tillade dig at blive skuffet over dig selv, tværtimod vil han opmuntre selv de mindste succeser, hvilket fremmer motivation.

4. Fleksible timer. Træneren er også en person, det er meget muligt at være enig med ham om overførsel af klasser eller advare ham, hvis du er for sent. Nogle instruktører går hjem, hvilket kun vil være en frelse for dem, der ikke kan rejse i lang tid, eller som bare er dovne.

Lad os gå videre til ulemperne:

1. Omkostninger. Oftest er individuel træning dyrere end gruppetræning, fordi en træner bruger meget mere energi og kræfter på en person end på at arbejde med en gruppe. Hvis du vil gøre det personligt, skal du være parat til at forkaste ud.

2. Det er sjovere at arbejde i en virksomhed. Der er støtte fra venner, en konkurrencedygtig ånd og bare en mere afslappet atmosfære. De fleste indrømmer, at træning i en gruppe er lettere for dem og på mange måder mere effektiv, men det er alles personlige mening. Ingen ved, hvad der er rigtigt for dig.

Sammenfattende ovenstående kan du give råd: kombinere individuelle lektioner og gruppetimer for at få maksimal effekt. Således kombinerer du fordelene ved begge typer aktiviteter, og ved at tilføje individuelle træningsprogrammer derhjemme her, vil du komme til dit mål meget hurtigere.

Anbefalede: