FIFA World Cup: Hvordan Spillet USA-Portugal Blev Spillet

Den 22. juni mødtes rivaler i gruppe G. inden for rammerne af anden runde af spil ved fodbold-verdensmesterskabet. I den brasilianske by Manaus kom de nationale hold i USA og Portugal ind på stadionets felt. Kampen var meget vigtig med hensyn til fordelingen af de endelige placeringer i gruppen, da portugiserne mistede det første møde, og amerikanerne kunne sikre sig vej til næste etape.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet USA-Portugal blev spillet

Begyndelsen af spillet var præget af et hurtigt mål. Allerede i 5. minut af kampen udnyttede den portugisiske Nani den træghed, som amerikanerne forsvarede og åbnede scoringen i mødet. 1 - 0 førte hurtigt portugiserne.

Efter denne begivenhed gik kampen i en stille tilstand, men det kan ikke siges, at spillet fandt sted uden farlige øjeblikke. Det er værd at erkende, at de amerikanske landsholdsspillere i første halvdel oftere truet modstanderens mål. Amerikanerne skød farligt mod det portugisiske mål fra lange afstande flere gange. Europæerne forsøgte også at angribe, men de kunne ikke skabe superrolle-øjeblikke. Desværre for de portugisiske fans viste holdlederen og kaptajnen Cristiano Ronaldo ikke mousserende fodbold.

Første halvdel af mødet sluttede med en minimumscore på 1 - 0 til fordel for europæerne, men man mente, at de amerikanske spillere ikke ville opgive tre point så let.

I anden halvdel tilføjede spillerne fra det amerikanske landshold markant. Amerikanerne begyndte at have mere og mere gunstige situationer for at score europæernes porte. Klokken til sidstnævnte ringede i det 55. minut, da Bradley mirakuløst ikke scorede. Den portugisiske forsvarsspiller ryddede bolden væk fra mållinjen.

Cristiano Ronaldo fortsatte med at vise sin uforberedelse til mesterskabet ved at spille. Måske påvirkede dette også andre portugisiske spillere. Som et resultat førte dette til det faktum, at Jermain Jones i det 64. minut udlignede scoren. Efter et hjørnespark sprang bolden tilbage til amerikaneren, der leverede det mest nøjagtige slag uden for feltet. Resultatet blev lige.

I det 81. minut chokerede de amerikanske spillere fansen af det portugisiske hold for anden gang. Efter forvirringen i europæernes strafområde sprang bolden ind i fri plads til den amerikanske spiller, der lavede en verificeret aflevering til Dempsey. 2 - 1, og det amerikanske hold jubler. Det så ud til, at amerikanerne ikke ville give slip på fordelen. De havde flere chancer for at score, nogle gange så de bedre ud på banen. Vi kan sige, at Klinsman-holdet fortjente at vinde. Imidlertid manglede amerikaneren en hel del.

Dommeren tilføjede 5 minutter til kampens normale tid. Portugiserne forsøgte at angribe, og disse impulser blev belønnet. Da der var 30 sekunder tilbage til slutningen af mødet, hang Ronaldo ind i feltet, og Silvestre Varela udlignede scoringen med hovedet.

Kampens endelige resultat er en uafgjort 2 - 2, som ikke kan passe Portugal. Nu er europæerne nødt til at vinde stort mod Ghana og håbe, at Tyskland vil slå det amerikanske hold.