FIFA World Cup: Hvordan Spillet USA-Tyskland Blev Spillet

FIFA World Cup: Hvordan Spillet USA-Tyskland Blev Spillet
FIFA World Cup: Hvordan Spillet USA-Tyskland Blev Spillet

Video: FIFA World Cup: Hvordan Spillet USA-Tyskland Blev Spillet

Video: FIFA World Cup: Hvordan Spillet USA-Tyskland Blev Spillet
Video: Germany v Sweden | 2003 FIFA Women's World Cup Final | Full Match 2024, April
Anonim

Tyskland spillede sin sidste kamp i gruppespillet af fodboldmesterskabet i Brasilien den 26. juni i byen Recife. I nærværelse af 41.000 tilskuere kæmpede tyskerne det amerikanske landshold.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet USA-Tyskland blev spillet
2014 FIFA World Cup: hvordan spillet USA-Tyskland blev spillet

Det tyske hold havde allerede sikret sig vej ind i næste etape af turneringen, men nederlaget i kampen kunne have sænket tyskerne til den sidste andenplads i gruppe G. Det amerikanske hold kunne være tilfreds med uafgjort for ikke at holde i tankerne resultatet af mødet mellem holdene i Portugal og Ghana. Amerikanerne, med forbehold for at score point i kampen med tyskerne, kvalificerede sig også til 1/8 finalen i verdensmesterskabet.

Spillet begyndte med tysk dominans. Hård presning, mere boldbesiddelse - alt dette førte til fordel for det tyske hold i de første 15 minutter af kampen. Der blev dog ikke skabt væsentlige scorechancer.

Fra midten af halvdelen blev amerikanerne vant til det og udlignede spillet lidt. Det amerikanske landshold brugte oftest lange afleveringer på strejker i frontlinjen, men dette bragte ikke det ønskede resultat. Tyskerne skabte heller ikke noget farligt ved porten til det amerikanske landshold. Det må indrømmes, at første halvdel viste sig ikke kun at være målløs, men også lidt kedelig.

I anden halvdel af mødet så publikum stadig et mål. I det 55. minut sendte Thomas Muller bolden i hjørnet af amerikanernes mål med et smukt skud fra straffelinjen. Dette mål er allerede blevet et kvarter for tyskeren i turneringen. Tyskland førte 1 - 0.

Efter at målet var scoret, blev der ikke observeret nogen udbrud af aktivitet fra det amerikanske landshold ved tyskernes porte, og de tyske spillere havde ikke travlt med at score. Først i kondenseret tid opstod det farligste øjeblik. Amerikanerne kunne vinde tilbage, men kaptajnen på Netsev Lam reddede sit hold. Den amerikanske spiller slog farligt mod Neuer mål, men Lam blokerede bolden i mål i en glidende tackling.

Den endelige score på mødet 1 - 0 til fordel for Tyskland fører tyskerne fra slutningen til turneringens slutspil. Team USA ligger på andenpladsen, da portugiserne undlod at slå Ghana på en stor måde. Efter den bedste forskel mellem scorede mål og indkasserede var amerikanerne foran Cristiano Ronaldos hold.

Anbefalede: