FIFA World Cup: Hvordan Spillet Blev Spillet Nigeria - Argentina

Den 25. juni, i byen Porto Alegre, fandt den argentinske landsholds sidste kamp i gruppespillet af verdensmesterskabet sted. Den sidste rival af argentinerne i kvartet F var landsholdet i Nigeria.

2014 FIFA World Cup: hvordan spillet blev spillet Nigeria - Argentina

Kampen mellem Nigeria og Argentina blev et af de mest spektakulære i verdensmesterskabet. Holdene begyndte straks at vise deres angrebspotentiale. Tre minutter efter startfløjten åbnede Lionel Messi scoringen. Imidlertid reagerede nigerianerne tilstrækkeligt allerede i 4. minut. Musa regnede med et mål fra sydamerikanerne. Således var resultatet på 4. minut af mødet allerede lige - 1 - 1.

Derefter forsøgte begge hold at angribe skarpt. Argentinas landshold havde en fordel i at have bolden, deres angreb var placeret. Nigerianerne forsøgte at true modstanderen med skarpe modangreb. Tilskuerne så dog ikke mål før de sidste minutter i første halvleg. Men i den kondenserede tid scorede Messi et dobbelt og udførte smart et frispark. Den afrikanske målmand var magtesløs - bolden gik til Nigerias porte for anden gang i kampen. Holdene gik til pause med Argentinas fordel 2 - 1.

Efter pausen udvekslede holdene hurtige mål igen. Først scorede Musa sit dobbelt i kampen. Nigerianerne i midten rev det sydamerikanske forsvar fra hinanden, som ikke handlede på den bedste måde i denne kamp. Musa udligner scoren i det 47. minut. Tallene 2 - 2 lyser på tavlen.

Kun et par minutter går, og argentinerne scorer det tredje mål fra et hjørne. Marcos Rojo i det 50. minut af mødet fører igen Argentina 3 - 2.

I omkring tyve minutter mere havde sydamerikanerne en fordel i besiddelse af bolden og skabte farlige øjeblikke. Men nigerianerne skarpe kontraangreb op til 75 minutter. Musa havde en god chance for at udstede et hattrick, men spidsen konverterede ikke øjeblikket.

De sidste femten minutter gik med ledelsen i Nigeria. Afrikanske fodboldspillere pressede sydamerikanere til strafområdet. Argentinerne kunne kun modangribe. Imidlertid førte holdets aktive handlinger ikke til endnu et scoret mål - spillet sluttede med en minimal fordel for Argentina 3 - 2.

Begge hold går videre til slutspillet i turneringen. Argentina vinder tre sejre i tre kampe og fører gruppe F, Nigeria kommer ud på andenpladsen med fire point. Nu venter holdene på starten på de afgørende kampe for verdensmesterskabet i fodbold i Brasilien.