Hvad Forhindrede Gymnast Paseka I At Vinde Sølv I London

Hvad Forhindrede Gymnast Paseka I At Vinde Sølv I London
Hvad Forhindrede Gymnast Paseka I At Vinde Sølv I London

Video: Hvad Forhindrede Gymnast Paseka I At Vinde Sølv I London

Video: 1995 Em's Gymnastics _.mp4 2022, December
Anonim

De Olympiske lege i London vil ikke kun blive husket for konkurrencens omfang og intensitet, men også for de mere end kontroversielle dommers afgørelser. En af dem viste sig at være direkte relateret til den russiske gymnast Maria Paseka.

Hvad forhindrede gymnast Paseka i at vinde sølv i London
Hvad forhindrede gymnast Paseka i at vinde sølv i London

Ved konkurrencen mellem gymnaster i hvælvingen blev den amerikanske McKayla Maroni betragtet som favorit, mens vores håb var forbundet med debutanten, 17-årige Maria Paseka, som allerede havde vundet en sølvmedalje i holdmesterskabet. Gymnaster fra Canada og Den Dominikanske Republik begik grove fejl ved landing (canadieren blev også alvorligt såret).

Maria Paseka udførte det første spring meget godt, mens landingen i det andet spring var utydelig, gymnasten gik ind til "exit". Amerikanske Maroni, der sprang efter, udførte glimrende det første forsøg og faldt i det andet spring ved landing. Dette betragtes som en grov fejl og vil resultere i en markant reduktion i scoren. Ikke desto mindre tillod den givne score amerikaneren at omgå bigården på summen af ​​to spring.

Dette forårsagede en voldsom reaktion fra seere og sportskommentatorer. Dommerpanelet, der forklarede årsagerne til deres beslutning, henviste til det faktum, at Maroni, siger de, først landede tydeligt på begge ben, og først derefter, efter at have mistet balancen, satte sig ned. Men en sådan forklaring er mildt sagt tvivlsom. Faktisk modtog Maroni 8, 200 point for sit andet spring, mens en gymnast fra Den Dominikanske Republik, der udførte et meget sværere spring og også faldt efter landing, fik en vurdering på kun 7, 566 point. Giv enhver sandsynlig forklaring på

ved denne lejlighed kunne dommerne enten ikke eller ville ikke. Således omgåede Maroni vores Maria Paseka med 0, 108 point.

Den rumænske gymnast Sandra Izbasha, der udførte sidst, udførte tydeligt begge spring og fik ganske høje karakterer. Dette tillod hende at vinde guldmedaljen. Sølv gik til amerikanske Maroni, bronze til Maria Paseka. Og hvis den rumænske gymnasts sejr ser ret fortjent og retfærdig ud, vil fordelingen af ​​andet og tredje sted begejstre sportsfans i lang tid og forårsage meget voldelige følelser.

Den russiske gymnast vurderede sin egen præstation og klagede over manglen på erfaring.”Jeg blev nervøs for første gang ved OL,” indrømmede Maria Paseka ærligt.

Populær af emne.