Hvad Er Yoga, Og Hvad Er Det Godt For

Hvad Er Yoga, Og Hvad Er Det Godt For
Hvad Er Yoga, Og Hvad Er Det Godt For

Video: Hvad Er Yoga, Og Hvad Er Det Godt For

Video: Hvad Er Yoga, Og Hvad Er Det Godt For
Video: Hvad er meditation? 2024, April
Anonim

Yoga i dag bliver en stadig mere populær praksis for at styrke en persons fysiske og åndelige tilstand. Der er en hel del slags denne praksis. Og ikke alle kan straks beslutte selv - hvilket er bedre? hvor er mere brug? Og generelt er det værd at gøre yoga?

Lad os se nærmere på dette emne.

Hvad er yoga, og hvad er det godt for
Hvad er yoga, og hvad er det godt for

På trods af yogaens store popularitet er denne eller den slags yoga måske ikke egnet til alle. Først skal du beslutte, om du vil gøre yoga for at opretholde din figur eller bare for at hæve dit humør og forbedre dit generelle velbefindende.

Hvis du vil forbedre din figur og kroppens fysiske tilstand generelt, skal du vælge mellem følgende typer:

1. Hatha yoga klassisk: Hovedtrækket er et afslappet tempo i træning. Denne yoga giver dig mulighed for at slappe af og styrke dine muskler. Og også denne yoga giver dig mulighed for at starte fra det grundlæggende og gradvist gå videre med at mestre mere komplekse asanas.

2. Yoga af Iyengar: denne type yoga er også kendetegnet ved langsomheden i teknikken til at udføre øvelser. Desuden er sådan yoga velegnet til folk i alle aldre. Her går mastering fra enkel til kompleks - du vil gradvist mestre den korrekte ydeevne af asanas i overensstemmelse med sikkerhedsforanstaltninger.

3. Ashtanga Vinyasa Yoga: Denne type yoga er velegnet til folk, der elsker dynamik og er i konstant bevægelse. Her udføres øvelserne i en hurtig rytme og ligner faktisk kunstnerisk gymnastik. Men resultatet venter ikke længe - du får en slank og fit krop.

Hvis du vil nyde dine klasser, slappe af og forbedre dit humør, skal du være opmærksom på disse typer yoga:

1. Kundalini Yoga: Denne type yoga hjælper dig med at få styrke. Her vil du ikke kun arbejde med kroppen og ånde, men også chant mantraer, da denne yoga fungerer med lyde og vibrationer.

2. Yoga Nidra: Hjælper dig med at slappe af. En anden variant af navnet er "drømmen om yogierne". I det væsentlige er dette en psykoteknik, der udefra ser ud som en drøm og er rettet mod at spore din egen vejrtrækning og fornemmelserne af din egen krop.

3. Sivananda Yoga: Denne type er perfekt til begyndere - her er fokus på afslapning. Du vil meditere meget, hvilket betyder at du vil slappe af og søge harmoni med din krop og sjæl.

4. Sahaja yoga: en metode til meditation. Her manifesterer din ånds exceptionelle arbejde sig - selvovervejelse, selvrealisering, etablering af en persons fysiske og følelsesmæssige harmoni. Denne yoga er velegnet til dem, der leder efter sandhed og harmoni.

Vi har dækket de vigtigste områder af yoga. Naturligvis dukker der nye retninger op nu, men deres vigtigste træk er kompilering af eksisterende teknikker. Uanset om det er værd at gøre disse typer yoga eller starte med de klassiske muligheder - alle beslutter selv. Det vigtigste er at bestemme målet - og retningen vil komme.

Anbefalede: