Stretching: Hvad Er Det, Og Hvad Er Dets Fordele

Indholdsfortegnelse:

Stretching: Hvad Er Det, Og Hvad Er Dets Fordele
Stretching: Hvad Er Det, Og Hvad Er Dets Fordele

Video: Stretching: Hvad Er Det, Og Hvad Er Dets Fordele

Video: Stretching: Hvad Er Det, Og Hvad Er Dets Fordele
Video: stretching for leg splits with gymnastic elastic band. Gymnastics. Contortion. Yoga. 2024, April
Anonim

Et sæt strækøvelser kaldet "stretching" dateres tilbage til 1950'erne. Dette klassesystem har ikke mistet sin relevans i dag. Strækning sigter mod at øge fleksibiliteten og udvikle fælles mobilitet. Denne form for fitness giver dig mulighed for at forlænge ungdommen, forbedre kropsholdning og gendanne muskelelasticitet.

Stretching: hvad er det, og hvad er dets fordele
Stretching: hvad er det, og hvad er dets fordele

Strækning kan praktiseres som et uafhængigt sæt øvelser. Denne retning inden for aerobic bruges også til at træne atleter som daglig gymnastik. Statisk strækning, som strækker sig, hjælper med at berolige, lindre nervøs spænding.

Essensen af at strække sig som et træningssystem

En af de største fordele ved stretching er, at dette træningssystem er velegnet til alle aldre og fitnessforhold. For at strækningskomplekset skal give gode resultater, skal du gøre det dagligt. Strækning bruges på mange forskellige måder - for at eliminere ømhed i musklerne, slappe af efter træning, øge kropsfleksibiliteten og endda forbrænde fedt. Men alligevel fører en lav træningsintensitet til, at strækning er mere rettet mod afslapning.

Strækning bør ikke forårsage smerte, essensen af strækning er at holde strækningen i en position. Denne wellness-teknik har et minimum af kontraindikationer, så den er velegnet til alle dem, der anbefales at udøve generel fysisk træning. Strækelementer bruges i yoga, massage, nogle typer kampsport.

Strækøvelser skal udføres så langsomt som muligt, hver pose trænes i 10-30 minutter. I dette tilfælde skal du fokusere på at slappe af musklerne, hvis de spænder, betyder det, at komplekset udføres med fejl. Du bør ikke trække musklerne for meget, det er vigtigt at opretholde en stabil position, når du strækker.

Fordelene ved at strække

Statisk strækning hjælper med at harmonisere kroppen. Du kan lave øvelser for at øge muskelelasticiteten derhjemme og når som helst på dagen. I dette tilfælde skal der lægges særlig vægt på den korrekte vejrtrækningsteknik. Overholdelse af dyb, jævn vejrtrækning har en positiv effekt på hjernens funktion. Strækning fremskynder også blodcirkulationen.

Når du laver stretching, opnås ikke kun en stigning i muskelelasticitet. Komplekset giver dig mulighed for at styrke leddene, gøre dem stærkere. Strækning forhindrer også ophobning af salte i kroppen. Regelmæssig træning tjener til at forhindre sygdomme i bevægeapparatet.

Takket være strækning kan du slippe af med cellulite. Systemet er ideelt for folk, der arbejder på et kontor. Strækning af høj kvalitet genopretter styrke og blokerer træthed. Komplekset anbefales til søvnløshed, hyppig stress.

Anbefalede: