Testosteron Propionat Og Dets Anvendelse I Sport

Indholdsfortegnelse:

Testosteron Propionat Og Dets Anvendelse I Sport
Testosteron Propionat Og Dets Anvendelse I Sport

Video: Testosteron Propionat Og Dets Anvendelse I Sport

Video: Testosteron Propionat Og Dets Anvendelse I Sport
Video: Testosterone Propionate vs Testosterone Enanthate Effects 2024, Kan
Anonim

Brugen af et lægemiddel kaldet "Testosteron propionat" vinder mere og mere popularitet blandt atleter. I dag er det en af de mest efterspurgte steroider inden for bodybuilding.

Testosteron propionat og dets anvendelse i sport
Testosteron propionat og dets anvendelse i sport

Generel information

Testosteron er et velkendt hormon, der er ekstremt vigtigt for mænd. Men desværre har vi ofte at gøre med det faktum, at det for mange, herunder unge mænd, er på et lavt niveau. Med denne indikator er der et fald i mandlig sexlyst, et fald i muskelmasse, træthed og en stigning i fedtvæv. Selvfølgelig for atleter vil sådanne egenskaber ikke give dem mulighed for at opnå resultater. Dette gælder især for bodybuildere, fordi høje testosteronniveauer giver hurtig og effektiv muskelgevinst. I tilfælde af mangel på dette hormon henvender mange atleter sig til et lægemiddel kaldet Testosteron Propionat.

Testosteron propionat er et injicerbart steroid. Erfarne bodybuildere bemærker, at den største fordel ved propionat er hurtige resultater, ulempen er kortsigtet handling. Allerede efter den første påføring med en dosis på 50-100 mg kan du mærke effekten af at øge styrke og energi, da niveauet af hormonet stiger. Effekten forsvinder efter 1-2 dage, så atleter tager det regelmæssigt hver anden dag, mange af dem dagligt.

Et andet træk ved lægemidlet er, at når det tages, er der et minimum af vandretention i kroppen. På grund af denne faktor betragter nogle atleter stoffet som ineffektivt i betragtning af det faktum, at det ikke er muligt at få en vægtforøgelse på 10 kg pr. Måned. Men lægemidlets specificitet indebærer dets anvendelse i perioden med den såkaldte tørring i bodybuildere, hvilket giver dig mulighed for at få bedre og mere fremtrædende muskler.

Dosering

Læger anbefaler at beregne doseringen af lægemidlet i henhold til følgende principper. Begyndende atleter skal tage testosteronpropionat en gang hver anden dag, 50 mg ved injektion. Professionelle skal gøre dette en gang dagligt, 100 mg. Alt for ofte og i store mængder behøver du ikke tage stoffet, da bivirkninger kan mærkes.

Bivirkninger

Bivirkninger kan ofte opstå, når du bruger steroider. Testosteron propionat er ingen undtagelse. Acne er en af dem. Acne kan forekomme selv efter den første injektion. Ved langvarig brug kan kroppen stoppe med at producere sit eget testosteron. Efter 2-3 måneders ophør af injektioner vender som regel produktion af hormonet i kroppen tilbage til normal. Der er hyppige tilfælde af gynækomasti - en stigning i brystkirtlen hos mænd, men hvis du følger doseringen, kan dette undgås. En anden bivirkning er øget hårvækst (i nogle tilfælde tværtimod hårtab).

På grund af de specielle specifikationer for denne type stoffer bør du huske på sikkerheden i din egen krop. I tilfælde af negative virkninger af propionat skal du straks stoppe med at bruge det.

Anbefalede: