Hvad Er Pilates. Fordele Ved Pilates

Indholdsfortegnelse:

Hvad Er Pilates. Fordele Ved Pilates
Hvad Er Pilates. Fordele Ved Pilates

Video: Hvad Er Pilates. Fordele Ved Pilates

Video: Hvad Er Pilates. Fordele Ved Pilates
Video: Benefits of Pilates Exercises 2024, Kan
Anonim

Pilates er et træningssystem, der blev udviklet af Josef Pilates til udvikling af det muskulære korset. Joseph udviklede dette system for sig selv, men senere blev det brugt til rehabilitering af soldater såvel som til træning af akrobater. På trods af at Pilates er et meget effektivt træningssystem, har det vundet popularitet for nylig.

Hvad er Pilates. Fordele ved Pilates
Hvad er Pilates. Fordele ved Pilates

Pilates principper

Effektiviteten af Pilates er baseret på ret enkle principper, men de skal følges. Pilates principper:

  • glathed af bevægelser
  • åndedrag;
  • isolation og afslapning
  • koncentration og centrering
  • koncentration af bevægelser
  • justering;
  • gradualitet
  • regelmæssighed af klasser.

Pilates hovedprincip er vejrtrækning. Før du begynder at øve Pilates, skal du lære at trække vejret. Træk vejret, inden du starter bevægelsen, og træk vejret ud under bevægelsen. Åndedræt skal være brystet, skal give maksimal iltmætning.

Alle bevægelser i Pilates udføres jævnt uden ryk i et gennemsnitligt tempo. Du er nødt til at udføre øvelserne på en sådan måde, at du ikke skaber spænding i de områder, der ikke er involveret i øjeblikket. Når du udfører en øvelse, skal du koncentrere dig om udførelsesteknikken uden at blive distraheret af fremmede tanker.

Når du udfører øvelserne, er det meget vigtigt at koncentrere sig om de fornemmelser, der opstår under øvelsen. Dette princip giver dig mulighed for at opnå maksimal effekt og beskytte dig mod skader. Belastningen skal øges gradvist, når du mestrer øvelserne.

Fordele ved Pilates

Billede
Billede

Fordelene ved Pilates for kroppen er meget vanskelige at overvurdere. De glatte bevægelser hjælper med at strække og styrke musklerne. I dette tilfælde opnås det koordinerede arbejde for alle dele af kroppen. Det vigtigste i Pilates er kvaliteten af øvelsen, ikke hastigheden eller antallet af gentagelser.

Pilates særegenhed er, at selv små og dybe muskler er involveret i træning, som normalt forbliver "inaktiv", når man udfører et standard sæt øvelser.

Pilates er velegnet til alle fitnessniveauer. Pilates er ideel til dem, der lider af osteochondrose, fordi de udførte øvelser er meget forsigtige med det. Pilates anbefales til dem, der lider af kroniske ryg-, livmoderhals- og skulderpine. Der er tilfælde, hvor folk blev helbredt for disse alvorlige lidelser ved hjælp af Pilates.

Anbefalede: