Fordele Ved Jianfei Respiratorisk Gymnastik

Indholdsfortegnelse:

Fordele Ved Jianfei Respiratorisk Gymnastik
Fordele Ved Jianfei Respiratorisk Gymnastik

Video: Fordele Ved Jianfei Respiratorisk Gymnastik

Video: Fordele Ved Jianfei Respiratorisk Gymnastik
Video: Christine Kaufmann - Schönheits-Gymnastik 2024, April
Anonim

Åndedrætsgymnastik er et kompleks af åndedrætsøvelser, der sigter mod at forebygge og behandle forskellige sygdomme. Det vil hjælpe med at udnytte hele lungens volumen fuldt ud, lære dig at kontrollere dybden og hyppigheden af vejrtrækningen og hjælpe dig med at tabe ekstra pund.

Fordele ved Jianfei respiratorisk gymnastik
Fordele ved Jianfei respiratorisk gymnastik

Åndedræt hos de fleste mennesker er lavt - det bruger ikke hele lungens volumen, så en person modtager ikke ilt fuldt ud (lungerne kan rumme 2-3 liter luft, men normalt inhalerer en person 400-500 ml). Afhængig af belastningens intensitet og sværhedsgrad uddybes vejrtrækningen og bliver hyppigere.

Fordele ved åndedrætsøvelser

Takket være korrekt vejrtrækning kommer der mere ilt ind i kroppen, som interagerer med fedtceller oxiderer dem og derved hjælper med at forbrænde overskydende hurtigere. Samtidig forbrændes flere kalorier end ved regelmæssig opladning.

Fordele ved korrekt vejrtrækning:

  • beroliger centralnervesystemet
  • stimulerer effektiviteten af hjertemusklen
  • aktiverer blodcirkulationen
  • forbedrer funktionen af hjernens kar;
  • forbedrer tarmens bevægelighed
  • reducerer træthed
  • fremmer hurtig fedtforbrænding
  • normaliserer stofskiftet
  • forbedrer søvnkvaliteten
  • giver et gebyr for livlighed og fremragende stemning;
  • hjælper med at frigøre kroppen fra toksiner og metaboliske produkter;
  • strammer svækkede muskler.

Hvad du har brug for, før du begynder at træne

For at mestre åndedrætsøvelser er der ikke behov for særlig fysisk træning; en person af ethvert køn og alder kan gøre det.

Grundlæggende principper:

  • du har brug for at gøre det med lyst;
  • du har brug for at fokusere så meget som muligt;
  • ventilere rummet godt inden træning;
  • det anbefales stærkt at trække vejret kun gennem næsen;
  • øv dig i tøj, der ikke forhindrer vejrtrækningen
  • udføre øvelser uden anstrengelse og spænding
  • Sørg for at hvile efter hver øvelse.

Inden du begynder undervisningen, skal du søge råd fra en læge. Det er forbudt at deltage i åndedrætsøvelser efter operationer og nogle sygdomme (hjernepatologi, forhøjet blodtryk, alvorlige sygdomme i bevægeapparatet, under graviditet osv.) Hvis der ikke er kontraindikationer, kan du starte gymnastik.

Det er nødvendigt at forstå det grundlæggende ved vejrtrækningsøvelser gradvist for at forhindre svimmelhed og andre ubehagelige symptomer.

Det tilrådes at gøre det alene, så ingen griber ind i at koncentrere sig om øvelserne. Det er bedre at udføre dem dagligt i 20-30 minutter. Du skal starte med de øvelser, der ikke forårsager vanskeligheder.

Det er nødvendigt at lære at trække vejret med membranen, denne vejrtrækning vil sikre den maksimale tilførsel af ilt til kroppen. Det bruger pressen, brystet, skuldrene, nakken. Dette vil styrke dem og forbedre din kropsholdning.

Udførelsesteknik

For at opnå optimale resultater, når du taber dig, skal du trække vejret, så den krævede mængde ilt kommer ind i kroppens problemområder med de største ophobninger af fedt.

Jianfei åndedrætsgymnastikskompleks, der består af 3 øvelser, kan nemt klare dette problem. Regelmæssig træning i denne metode hjælper dig med at tabe overskydende kropsvægt og forbedre det generelle velbefindende.

Bølge

Billede
Billede

Det udføres i liggende stilling med lige ben. Den venstre håndflade er på brystet, den højre på maven.

Ved korrekt indånding skal brystet rettes ud, og maven trækkes ind under udånding - omvendt. Hvis der opstår ubehagelige symptomer, skal du sænke vejrtrækningen og stoppe med at udføre. Gør op til 35 gange.

Frø

Billede
Billede

Øvelsen udføres mens du sidder, læg dine ben lige, fødderne parallelle med hinanden. Luk øjnene, knyt din venstre hånd i en knytnæve og tag den med din højre håndflade - for kvinder, for mænd - skift hænder. Placer albuerne på knæene, hvil panden på foldede hænder. Luk øjnene og slapp af, inhalér gennem næsen, fyld din mave med luft. Træk ikke vejret i et par sekunder, og indånd derefter kort igen. Udånd langsomt luften gennem munden, indtil maven er helt afslappet. Det anbefales at gøre det i 15 minutter flere gange om dagen.

Lotus

Billede
Billede

En klassisk meditationsposition, der hjælper med at normalisere de indre organers funktion og reducere irritabilitet. I 5 minutter er det nødvendigt at holde vejrtrækningen jævn og stille. Bryst og mave forbliver stationære. I yderligere 5 minutter skal du fortsætte med at trække vejret som normalt, men ånde ud så dybt som muligt uden lyd. Udfør uden stress. Ved afslutningen af øvelsen skal du kun koncentrere dig om vejrtrækning i 10 minutter. Varighed fra 20 minutter og mere.

Ethvert kompleks af denne opladning er ikke kun en effektiv metode i kampen mod overskydende kropsvægt, men hjælper også med at styrke og helbrede en svækket krop.

Anbefalede: