Hvordan Man Lærer At Spille Bordtennis Godt

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Spille Bordtennis Godt
Hvordan Man Lærer At Spille Bordtennis Godt
Video: Hvordan Man Lærer At Spille Bordtennis Godt
Video: ЛЕДИБАГ ПРОТИВ СТРАШНОЙ УЧИЛКИ 3D! У Хлои и Адриана СВИДАНИЕ?! 2023, Februar
Anonim

Bordtennis er et meget underholdende, intelligent og tempofyldt spil, der kan spilles af to eller fire personer. Dette spil er ikke kun en stor sport, men også en spændende fritid, der ikke lader dig kede dig. For at lære at spille bordtennis godt er du nødt til at blive venner med racketen og selvfølgelig øve meget.

Hvordan man lærer at spille bordtennis godt
Hvordan man lærer at spille bordtennis godt

Er det nødvendigt

  • - ketcher
  • - tennisbold;
  • - tennisbord.

Instruktioner

Trin 1

I den første fase af mestring af teknikken skal du danne et motorisk og visuelt billede. Lær at vide, hvordan bolden og ketsjeren interagerer med hinanden. Mærk ketsjeren i dine hænder, og lær hvordan du styrer boldens flyvning på forskellige måder. Mestre stansningsbevægelserne, orienteringen af ​​torso, ben, arme og ketcher i rummet.

Trin 2

Anbring en tennisbold på en ketcher, og rul den, så den ikke falder ned. Start derefter polstring af kuglen fra top til bund og bund til top med ketsjeren. Du vil føle, hvordan bolden opfører sig. Mens du rammer en bold på en ketcher, skal du prøve at bevæge dig rundt i rummet, mens du holder den. Væggen hjælper dig med at lære at spille tennis i de tidlige stadier og gradvist reducere afstanden mellem dig. Sådanne øvelser hjælper dig med at få din hånd og mestre det grundlæggende i spillet.

Trin 3

Korrekt bevægelse under spillet er vigtig ikke mindre end strejkerne selv, da fjenden forsøger at strejke hele tiden på det sted, hvor du ikke er. Og i en position er det simpelthen urealistisk at holde trit med bolden på grund af dens høje hastighed. Derfor skal du konstant bevæge dig eller være klar til det. Dette kan opnås ved at bøje knæene let og vippe kroppen fremad samt svinge fra side til side og træde.

Trin 4

For at lære at trimme skal du styre ketsjeren fra top til bund under kontakt med bolden. Derefter stiger bolden op, jo mere du vrider den, jo længere flyver den væk. Underbudet er et defensivt slag, der er ret vanskeligt at angribe. Slagkraften afhænger hovedsageligt af boldens modkørende hastighed og den afstand, hvorfra du modtager den.

Trin 5

For at forbedre bevægelse og strejke skal du indstille dig selv de opgaver, du vil løse i hver session. Dette hjælper dig med at organisere dine aktiviteter på en målrettet og mere effektiv måde. For at mestre spilleteknikken skal du udføre lige og diagonale strejker, otte og en trekant.

Trin 6

Forbedr ruller og udskæringer på bordet i en række kombinationer og retninger, mestrer feeds fra venstre og højre uden rotation. Lær efterligninger af snit, greb og jonglering med en kugle, træn alle elementerne fra træningsvæggen. Mestre de hårde snit og styrke din slagteknik med daglige træningsprogrammer. For at gøre dette har du brug for en partner.

Populær af emne.