Hvordan Man Spiller En Angriber

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiller En Angriber
Hvordan Man Spiller En Angriber

Video: Hvordan Man Spiller En Angriber

Video: Hvordan Man Spiller En Angriber
Video: ITSF World Cup 2014 - Men Final Singles 2024, Kan
Anonim

Fodboldkampe tiltrækker millioner af fans til tv-skærme. Sidst men ikke mindst bestemmes dette spilles uklarhed af angribernes handlinger. Det er deres opgave at bryde igennem fjendens forsvar og score mål. Hvis du selv først kom ind i banen som en angriber, bliver du nødt til at mestre taktikken i positionsspil og lære at præcist ramme modstanderens mål.

Hvordan man spiller en angriber
Hvordan man spiller en angriber

Er det nødvendigt

udstyr til at spille fodbold

Instruktioner

Trin 1

Husk, at angriberen tager den mest aktive position i den sidste fase af angrebet. Fremadrettet skal slå skud på mål fra en række forskellige positioner og afstande. Meget ofte skal angriberen ramme bolden fra de mest akavede positioner. Derfor skal der i fodboldspillerens arsenal være præcise og meget kraftige slag med hoved og ben.

Trin 2

Mestre spillet på randen af offside og være ved siden af en fri forsvarsspiller. Her skal angriberen være i stand til at bruge enhver overførsel af sine holdkammerater. Din opgave er at være i nærheden af den frie forsvarsspiller hele tiden og prøve at være den første til at fange bolden.

Trin 3

Hvis spillet er midt i marken, skal du tage kontrol over holdets handlinger. Organiser et angreb i retning af fjendens port og deltag så fuldt muligt som muligt i dets udvikling. Angriberen skal, når han spiller midt på banen, være aktiv i at lede efter ledig plads. Det er også vigtigt at vildlede de modstående spillere, der beskytter dig med dine handlinger.

Trin 4

Når bolden er på dit holds side af banen, strækker du dig ud på midtbanelinjen ud af fjendens forældremyndighed. Her er det mest bekvemt at få bolden og vurdere spillet. Hvis partnere, der også spiller i angreb, har vanskeligheder, tager centerangriberen foranstaltninger for at afhjælpe situationen ved at gå ind i et tomt rum og åbne op for at modtage bolden.

Trin 5

Prøv hurtigt at undertrykke massivt pres fra spillerne fra det andet hold, der beskytter dig. For at gøre dette anbefales angriberen at udføre korte bevægelser fremad eller bagud med en sideværts bevægelse. Når du får bolden lige ved dine fødder, skal du hurtigt vurdere placeringen af dine partnere og sende bolden til den, der er i den mest fordelagtige position. Efter at have passeret bolden skal du straks flytte til et tomt sted nær modstanderens mål og åbne op for en mulig aflevering.

Trin 6

Når du er i nærheden af fjendens port og modtager en transmission, så prøv at vurdere situationen så hurtigt som muligt. Hvis forholdene tillader det, skal du fuldføre kombinationen med et nøjagtigt og kraftfuldt skud på mål. Belønningen for din dygtighed vil være et scoret mål, tillykke fra dine holdkammerater og beundring fra fansen.

Anbefalede: