Hvordan Man Angriber I Volleyball

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Angriber I Volleyball
Hvordan Man Angriber I Volleyball
Video: Hvordan Man Angriber I Volleyball
Video: Волейбол от первого лица | BEACH VOLLEYBALL FIRST PERSON | DESERT GAME | BEST MOMENTS | 76 episode 2023, Februar
Anonim

Hovedelementet i en angribende spillers arsenal kaldes et angrebsslag. Højdepunktet for dygtighed til at udføre en sådan teknik er hurtig tilbagevenden af ​​bolden, hvilket resulterer i at bolden straks vises på modstanderens felt. Jo skarpere slag, jo sværere bliver det for modstanderens forsvarer at håndtere den flyvende bold. Der er mange ting, der kun kan udarbejdes i praksis, men der er grundlæggende principper ved at overholde, som du vil være mere succesrig i at angribe volleyball.

Hvordan man angriber i volleyball
Hvordan man angriber i volleyball

Instruktioner

Trin 1

Bane. Når du angriber, afhænger meget af en korrekt beregnet bane af bolden. Det afhænger af nettets højde, nærheden til det og den højde, hvormed angriberen ramte bolden. Jo længere bolden er fra nettet, jo sværere er det at bryde den tættere på nettet, jo højere skal angriberen hoppe.

Trin 2

Startkørsel. Køreretningen påvirker også boldens bane. Efter at have løbt væk skal spilleren anvende sit momentum på en sådan måde, at han under springet hopper lodret opad. Det sker ofte, at en spiller hopper ikke kun i højden, men også lidt fremad, mens den mister muligheden for at give et skarpt slag tæt på nettet.

Trin 3

Afstødningsvinklen. Evnen til skarpt at ændre vinklen på frastødning inden selve springet giver den bedste mulighed for maksimal udretning af din krop fra lateral position. Dette vil igen give dig mulighed for at acceptere en unøjagtigt afleveret bold og lægge maksimal kraft i modstødet.

Trin 4

Virkningsmetoder: - Angriberen retter kroppen ud i et spring, og alt arbejdet udføres ved, at armen rykker fremad. I dette tilfælde bevæger underarmen sig fremad, og en hånd foldet med en knivspids rammer selve bolden. Derefter sænkes hele hånden ned på bolden, håndfladen rører bolden, og fingerspidserne sender den sidste impuls til bolden. Med denne metode er afleveringen ikke altid nøjagtig, især hvis hånden ikke rører bolden foran, men fra siden eller over ham. - Angriberen bøjer sig i øjeblikket af flyvningen bagud og gør også en bagudgående svingning af hånden. På det højeste punkt i springet retter spilleren sig hurtigt op. I øjeblikket, hvor det rammer, er armen spændt i håndled, albue og skulder. I dette tilfælde skal afleveringen være meget nøjagtig, bolden i anslagsøjeblikket er altid foran spilleren. Slagkraften med denne metode er imponerende, fordi et sportsprojektils hastighed kan nå 50 meter i sekundet.

Populær af emne.