Hvordan Man Spiller Volleyball Bedre

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Spiller Volleyball Bedre
Hvordan Man Spiller Volleyball Bedre

Video: Hvordan Man Spiller Volleyball Bedre

Video: Советы по волейболу: техника передачи с Джоном Сперо 2022, November
Anonim

Volleyball er med rette et af de mest populære og spændende spil. Konkurrencer i denne sport afholdes ofte i overfyldte stativer; navnene på de bedste spillere er kendt af en bred vifte af fans. For mange af dem, der nu kender navnene, begyndte vejen til succes med almindelige gårdhavehold, og spilleteknikken måtte mestres uafhængigt.

Hvordan man spiller volleyball bedre
Hvordan man spiller volleyball bedre

Er det nødvendigt

træning

Instruktioner

Trin 1

For at spille volleyball godt skal du ikke kun øve meget, men også følge visse træningsregler. Helt fra starten skulle en af ​​hovedopgaverne være at mestre den rigtige teknik. Det er meget vanskeligt at slippe af med fejlagtige færdigheder, så du skal straks lære de korrekte bevægelser og tekniske kombinationer.

Trin 2

Først og fremmest skal du lære reglerne for volleyball. De er ret komplekse, du kan læse om dem på specialiserede websteder. Da der er seks holdspillere på banen på samme tid, og de skifter position under spillet (bevæg med uret til et sted), skal du vide nøjagtigt, hvad spilleren har i denne eller den anden position. Derfor skal man kunne tjene, forsvare osv.

Trin 3

Volleyball er et holdspil, så det er meget vigtigt at lære at føle sig partnere, forstå deres handlinger. I en situation, hvor du kan slå bolden, der skal serveres, men det er lettere for din partner at gøre det på grund af en mere gunstig position på banen, skal du overlade bolden til ham. Det vigtige er ikke, hvem der præcist tog bolden, men hvem gjorde det så pålideligt som muligt. På samme tid skal du sørge for, at din holdspiller er sikker, da det er ret nemt at lave fejl i et dynamisk spil.

Trin 4

Lær grundlæggende teknikker. Lær at tjene, blokere, tage bolden. Bring dine bevægelser automatisk. Spillets taktik er ikke mindre vigtig end teknikken. Korrekt taktik giver dig mulighed for fleksibelt at reagere på din modstanders handlinger og tilpasse sig dem. Det er nødvendigt at kunne bruge modstanderens svagheder og fejl og neutralisere, ophæve hans fordele. Hovedrollen i valg af taktik tildeles træneren, men spillerne skal føle løbet af spillet og have taktisk tænkning.

Trin 5

Før du går i seng, når du allerede ligger i sengen, kan du forestille dig, at du spiller på banen. Udfør korrekte tekniske og taktiske handlinger i dit sind, føl dig som en spiller med den højeste færdighed. Det er blevet bemærket, at en sådan mental modellering hjælper med at forbedre kvaliteten af ​​spillet betydeligt. Denne regel gælder for enhver sport.

Populær af emne.