Sådan Pumpes Det øverste Bryst

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Det øverste Bryst
Sådan Pumpes Det øverste Bryst

Video: Sådan Pumpes Det øverste Bryst

Video: Мануальная терапия ASMR хрусты (обучение) 2022, November
Anonim

Brystmusklerne er grundlaget for hele menneskets fysik. Derfor skal de have stor opmærksomhed, mens de træner med jern. Brystet består af tre niveauer: nedre, midterste og øvre. Der er flere øvelser til nøjagtig udarbejdelse af dens øverste del.

Sådan pumpes det øverste bryst
Sådan pumpes det øverste bryst

Er det nødvendigt

  • - motionscenter
  • - skråbænk
  • - vægtstang
  • - håndvægte.

Instruktioner

Trin 1

Varm op grundigt inden modstandstræning. Dette er nødvendigt for den korrekte forberedelse af musklerne inden den kommende belastning. Begynd aldrig at arbejde med vægte på kolde muskler. Spring reb i 5-7 minutter. Lav nogle push-ups fra gulvet. Stræk dine arme, ben, bryst. Foretag sving med kroppen i forskellige retninger. Du er nu klar til at øve med jern.

Trin 2

Tryk på en skråbænk. Det skal installeres i en 45 graders vinkel. Dette er det perfekte sted til pumpning af øvre bryst. Placer en let vægt på baren. Lig på en bænk og tag fat i skallen med et håndgreb. Fjern det fra stativerne, og sænk det langsomt, indtil det let berører brystet. Når du trækker vejret ud, skal du presse vægtstangen. Gentag 9 gange mere. Udfør 4 sæt.

Trin 3

Rout håndvægte på samme bænk. Skallene skal være passende til din vægt. Tag ikke for tunge håndvægte i første fase. Du skal finpudse nøjagtigt teknikken til at udføre øvelsen. Tag håndvægtene i dine hænder, læg dig på bænken og løft dem op over dit hoved. Under indånding skal du sprede skaller til siderne til smertetærsklen. Når du ånder ud, skal du vende tilbage til startpositionen. Gør på denne måde 10 gentagelser og 4 tilgange.

Trin 4

Brug en speciel træner til pumpning af det øvre bryst. I nogle haller er der et "træk fra sig selv". Det hjælper bare med at finde ud af lindring af de øvre brystmuskler. Det udføres fra samme beregning og med samme teknik som de to foregående øvelser. Husk kun, at du kun skal gøre det efter et par måneders arbejde med håndvægte og en vægtstang.

Trin 5

Afkøl dine brystmuskler efter at have arbejdet med jern. Gør det til en regel at strække i slutningen af ​​din træning. For det første vil de fremme hurtig muskelgendannelse og vækst. For det andet vil de hjælpe med at undgå skader og stagnation. Placer den ene hånd på stolperne, og træk i dit venstre bryst i 30 sekunder. Gør det samme for højre side.

Populær af emne.