Sådan Pumpes De øverste Terninger Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes De øverste Terninger Op
Sådan Pumpes De øverste Terninger Op

Video: Sådan Pumpes De øverste Terninger Op

Video: Sådan Pumpes De øverste Terninger Op
Video: 130 atmosfærer pumpe 2024, April
Anonim

En smuk abs er mange menneskers drøm. Terninger på maven forårsager misundelse og respekt for dem, der mangler viljestyrke til at dyrke sport. Du skal begynde at arbejde med den øverste tryk. I dette tilfælde vil både side- og bundpressen også være involveret. Hvad er de grundlæggende teknikker til at pumpe de øverste terninger op?

Sådan pumpes de øverste terninger op
Sådan pumpes de øverste terninger op

Nødvendig

tæppe

Instruktioner

Trin 1

Begynd at arbejde med mavemusklerne og slippe af med subkutant fedt. Ellers er terningerne, selvom de vises, ikke synlige. Jogging er den bedste måde at fjerne kropsfedt på. Det er bedst at løbe om morgenen før morgenmaden. Du kan erstatte løb med øvelser på en stationær cykel eller en ellipsoid.

Trin 2

Når din vægt er normal, kan du begynde at pumpe pressen. Hovedøvelsen til dette er at hæve torsoen, hvilket skal udføres omhyggeligt og omhyggeligt. Fastgør dine ben: Du kan glide dem under en garderobe eller sofa med ben. Bøj dine knæ og løft din torso. Sving ikke din krop - du skal bevæge dig trygt og glat, så risikoen for at strække musklerne minimeres, og resultatet kommer hurtigere.

Trin 3

Løft din torso hurtigt nok, men sænk den langsomt. Du skal føle og kontrollere spændinger i din øvre abs. Motion skal udføres, indtil en brændende fornemmelse i musklerne vises. Når dette sker, skal du tage en pause eller hvis du bliver meget træt, skal du stoppe med at træne.

Trin 4

Start med 10 reps. Forøg gradvist antallet af gentagelser. Fjern benstøtter for at forbedre træningsevnen. Træn dagligt. Overanstreng ikke - hvis du strækker dine muskler, kan du ikke træne den næste dag.

Trin 5

Når du arbejder med muskler, skal du være særlig opmærksom på korrekt ernæring. Du skal spise en masse protein (kød, fisk, fjerkræ) og grøntsager, slik og bagværk bør udelukkes såvel som sodavand, alkoholholdige drikkevarer, fastfood. Spis små måltider fire til fem gange om dagen, og undgå at spise mellem måltiderne.

Trin 6

Hold dig til et strengt regime: gå i seng på samme tid. Det er bedre at gøre det på en og en halv time efter at have vågnet, men før du spiser. Hvis dette ikke er muligt, skal du omlægge klasser indtil aften, men der skal være mindst to timer før sengetid.

Anbefalede: