Sådan Pumpes De Nederste Terninger Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes De Nederste Terninger Op
Sådan Pumpes De Nederste Terninger Op

Video: Sådan Pumpes De Nederste Terninger Op

Video: Sådan Pumpes De Nederste Terninger Op
Video: Скутер с нуля #5 поршень от Yamaha на Honda 2024, Kan
Anonim

Enhver person, hvad enten det er en kvinde eller en mand, drømmer om deres perfekte mave. De oppustede terninger i underlivet gør kroppen smuk, sexet og sund. For at bygge terninger på din mave er det nok at udføre følgende øvelser:

Sådan pumpes de nederste terninger op
Sådan pumpes de nederste terninger op

Er det nødvendigt

Tæppe, håndvægte, ur

Instruktioner

Trin 1

Liggende på ryggen lægger vi vores hænder under hovedet, det ene ben er bøjet ved knæet og står på gulvet, det andet ligger på det. Du skal løfte dine ben op og mod skuldrene. Løft dine ben så tæt på brystet som muligt, og sænk dem derefter. Sørg for, at lænden presses mod gulvet, udfør løft 20 gange, skift ben.

Trin 2

Mens du er i liggende stilling med armene under hovedet, er det ene ben lige på gulvet, det andet er bøjet ved knæet på det. For det første stiger knæene op på gulvet mod brystet, det lige ben er bøjet i en vinkel på 90 grader og vender derefter tilbage til sin oprindelige position. Det er nødvendigt at udføre øvelsen ved hjælp af de nedre abdominale muskler og ikke ved at svinge benene. Vi udfører 20 gange et på det andet ben, derefter 20 gange ændrer vi benens position.

Trin 3

Den næste øvelse udføres liggende på ryggen, armene er også placeret under hovedet, skuldrene er hævet, det ene ben er rettet og placeret i en afstand af 5 cm fra gulvet, det andet er bøjet i knæet og placeret så tæt på brystet som muligt. Det er nødvendigt at udføre fjedrende bevægelser med benene - det ene ben bevæger sig op og det bøjede mod det og vender derefter tilbage til sin oprindelige position. Vi udfører det to gange, så skifter vi benene, skuldrene kan ikke sænkes, vejrtrækningen skal være jævn.

Trin 4

Vi er i siddende stilling, vores ben er bøjet i knæene, vores fødder skal ikke være på gulvet, vores hænder krammer vores knæ. Derefter retter vi benene fremad og spreder armene til siderne - hold denne position i 3 sekunder. Det er meget vigtigt, at dine fødder ikke berører gulvet. Vi vender tilbage til startpositionen. Udfør denne øvelse uden at holde vejret, det maksimale antal gange. For at udføre denne øvelse kan du også tage håndvægte i dine hænder, ved hjælp af dem kan du styrke dine arme og bryst.

Trin 5

Liggende på ryggen, ben og arme er på gulvet, hænderne løftes op bag hovedet. Vi trækker vejret dybt, og når vi udånder, trækker vi vores arme og ben mod hinanden. Med denne øvelse skal du strække dine mavemuskler godt.

Anbefalede: