Sådan Pumpes Det Nederste Tryk Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Det Nederste Tryk Op
Sådan Pumpes Det Nederste Tryk Op

Video: Sådan Pumpes Det Nederste Tryk Op

Video: Sådan Pumpes Det Nederste Tryk Op
Video: Интенсивный лифтовый подъем за 7 дней (сформируйте свой приклад) | 10 минут тренировки 2023, September
Anonim

En slank figur er fuldstændig umulig uden en flad, gemt mave. Men for mange kvinder er det underlivet, der er en konstant kilde til sorg og angst. På grund af den kvindelige krops hormonelle egenskaber er det i denne del af kroppen, at fedt lettere afsættes, og selv hos meget slanke piger kan du ofte bemærke denne forræderisk fremspringende fold. Det er nødvendigt at løse dette problem ikke kun med kostvaner alene, men også med aktiv træning af underpressens muskler.

Sådan pumpes det nederste tryk op
Sådan pumpes det nederste tryk op

Instruktioner

Trin 1

For at styrke og mærkbart stramme mavemusklerne i den nederste del af det skal du udføre specielle øvelser mindst 3-4 gange om ugen. Men inden du begynder at træne dine mavemuskler, skal du sørge for at varme op og varme alle musklerne i din krop. Dette vil forberede musklerne til efterfølgende belastninger og forhindre mulig mikrotrauma.

Trin 2

Brug løb, hurtig gåtur, springtov eller endda en hurtig gratis dans til energisk musik som en opvarmning. Hvis du er meget forpustet under opvarmningen, skal du tage en kort pause for at få vejret og gå videre til maveøvelser.

Trin 3

En række øvelser på gulvet giver en god effekt til træning af lavere presse. Lig på gulvet, stræk frit til din fulde højde og hæv langsomt dine ben til en højde på ca. 45 grader (ca. 25-30 cm over gulvet). Hvis du samtidig føler en stærk spænding i underlivet, så gør du alt korrekt. Sænk langsomt dine fødder ned på gulvet, træk vejret ud og gentag øvelsen.

Trin 4

I en tilgang skal du gøre 15 til 30 elevatorer afhængigt af din fysiske kondition. Hvis du ikke har været involveret i sport i lang tid, og du ikke straks kan lave 15 gentagelser, skal du ikke være ked af det og ikke afslutte undervisningen. Lav så mange reps som du kan. Vær primært opmærksom på øvelsens kvalitet. Forsøg ikke at rykke dine ben opad. Dette vil reducere stress på mavemusklerne. Bedre at lave kun fem reps, men korrekt og med fuld dedikation. Efterhånden som musklerne styrkes, øges antallet af bevægelser gradvist.

Trin 5

Hvis øvelsen er let nok for dig, så prøv at komplicere den og lav "saks". For at gøre dette, mens du ligger på ryggen på gulvet, skal du læne dig på albuerne, hæve dine ben til en højde på 30 cm over gulvet og holde dem i denne position. Stram derefter dine mavemuskler og begynd at sprede og bringe dine ben, krydse dem. Gentag "saks" 5-10 gange, og sænk langsomt dine fødder ned på gulvet. Tag en pause og gentag øvelsen.

Anbefalede: