Hvordan Man Vælger En Mundskærm

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Mundskærm
Hvordan Man Vælger En Mundskærm

Video: Hvordan Man Vælger En Mundskærm

Video: Hvordan Man Vælger En Mundskærm
Video: Sådan bærer du ansigtsmaske korrekt! 2024, Kan
Anonim

En mundskærm er en speciel pude på tænderne, der bruges til at beskytte mod skader i forskellige sportsgrene. Dette værktøj giver dig mulighed for at beskytte atleten mod mange alvorlige skader såsom hjernerystelse, blødtvævskontusion, kæbefraktur osv. Valget af mundskærme skal behandles meget omhyggeligt. Der er tre typer mundbeskyttere: termoplast, standard og brugerdefineret. Hver af dem har sine egne fordele og ulemper.

Sådan vælges en mundskærm
Sådan vælges en mundskærm

Instruktioner

Trin 1

Næsten alle mundskærme, der sælges i sportsbutikker, er standard. De er lavet på baggrund af de gennemsnitlige ansigtsegenskaber hos en bestemt gruppe mennesker. Sådanne mundbeskyttere er mindst sikre og anbefales ikke af læger til brug.

Trin 2

Termoplastiske mundbeskyttere har højere beskyttelsesegenskaber. De er lavet af et specielt materiale, der gør det muligt at skræddersy mundskærmen til en bestemt person. Hvis du lægger et sådant mundstykke i varmt vand, bliver det tyktflydende. På grund af dette kan den få den nødvendige form ved at trykke den mod overkæbens tænder.

Trin 3

Individuelle mundskærme betragtes som de sikreste. De fremstilles på bestilling i specialiserede laboratorier eller på tandlæger. Individuelle mundskærme passer perfekt til atletens kæbe og er så behagelige som muligt. Deres største ulempe er deres høje omkostninger.

Anbefalede: