Hvordan Man Vælger En Fodbold

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger En Fodbold
Hvordan Man Vælger En Fodbold

Video: Hvordan Man Vælger En Fodbold

Video: Lær at lave jorden rundt - Fodbold Skills 2022, December
Anonim

Det er næppe muligt at navngive et spil, der ville være mere populært end fodbold. Efter verdensmesterskabet og Europamesterskabet stiger interessen for dette spil flere gange, og butikkerne tjener godt på salg af fodboldbolde og uniformer. For at gøre fodboldkampen behageligt er det værd at vælge bolden med særlig omhu.

Hvordan man vælger en fodbold
Hvordan man vælger en fodbold

Instruktioner

Trin 1

Når du vælger en fodbold, skal du huske, at alle bolde kan opdeles groft i tre grupper: match (stærk, for bedre greb), professionel (bolden er egnet til ethvert spil og under alle forhold) og træning (frastødende vand og smuds).

Trin 2

Hvis du skal spille fodbold på et torvstadion, skal du vælge mellem professionelle modeller og matchboldmodeller. Disse er ret dyre bolde, hvis pris varierer fra 2 til 10 tusind rubler afhængigt af producenten og populariteten af ​​modellen.

Trin 3

På beton, asfalt eller andre hårde overflader skal disse kugler hurtigt skrælle af og blive ubrugelige. For eksempel, hvis spillet er planlagt til at blive spillet på grus eller asfaltoverflader, så er det bedst at vælge en enkel og billig træningskugle, der koster op til 1.500 rubler.

Trin 4

Blandt moderne syntetiske bolde er der modeller til forskellige priser. Deres omkostninger afhænger af både mærket og antallet af lag på den ydre skal af kuglen. Dyre kugler har selvfølgelig flere lag, hvilket giver dem mulighed for at opretholde et godt udseende i lang tid.

Trin 5

Når du vælger en kugle, skal du kontrollere, hvor godt den pumpes op. En korrekt oppustet fodbold, sænket ned på gulvet fra en højde på en og en halv til to meter, skal hoppe ned fra gulvet med mindst en meter.

Trin 6

Dernæst skal du kontrollere brystvortens egnethed. Påfør et par dråber væske på det, og sørg for, at der ikke er bobler.

Trin 7

Det er bestemt værd at kontrollere, hvor jævn boldens dækning er. For at gøre dette skal du kaste bolden op ved at rulle den rundt om dens akse. Hvis bolden ikke rykker fra side til side, er den relativt flad.

Trin 8

For at tage det endelige valg skal du sammenligne flere kugler af samme model og beslutte, om du køber det.

Populær af emne.