Hvordan Man Lærer At Narre I Fodbold

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Narre I Fodbold
Hvordan Man Lærer At Narre I Fodbold

Video: Hvordan Man Lærer At Narre I Fodbold

Video: Hvordan Man Lærer At Narre I Fodbold
Video: Lær at lave jorden rundt - Fodbold Skills 2023, December
Anonim

Moderne fodbold er simpelthen umuligt at forestille sig uden tekniske spillere. Deres evne til at håndtere bolden på banen er simpelthen fortryllende! Hvordan kan en almindelig person lære de samme teknikker og tricks? Det kræver meget lidt for dette.

Hvordan man lærer at narre i fodbold
Hvordan man lærer at narre i fodbold

Er det nødvendigt

  • - form og støvler
  • - fodbold.

Instruktioner

Trin 1

Se, se berømte kampe igen, og hold konstant øje med de bedste specialister i verdensfodbold! Lær først og fremmest teknikkerne og metoderne for kendte spillere som Maradona, Zidane, Ronaldo og Messi. Vær opmærksom på, hvordan de styrer bolden og laver mange finter på samme tid.

Trin 2

Vedtag køretøjerne til de mest avancerede spillere i den engelske Premier League. Dette mesterskab har altid haft en førende position, ikke kun hvad angår niveauet for spillet, men også spillernes evne til at drible. Se nærmere på alle de tricks, du vil bemærke, mens du ser kampe.

Trin 3

Skriv rækkefølgen af bevægelser ned af de finter, du husker, i en notesbog. Gør det skematisk. Det vil sige, for at du bare ville forstå det senere. Gennemgå poster konstant og foretag rettelser.

Trin 4

Lav alle de finter, du lærte i slowmotion på marken. Sørg for, at du kan kontrollere bolden frit. Det er ikke nødvendigt at prøve at slå modstanderen i første fase. Gør det let og behageligt for dig at holde bolden, mens du bevæger dig.

Trin 5

Forøg gradvis hastigheden på udførelse af finter. Mestring kommer før eller senere. Bestræb dig på at arbejde sammen med dine driblingfærdigheder. Det kan tage måneder, men du vil stadig gøre konkrete fremskridt.

Trin 6

Træn med en holdkammerat. Den bedste måde at øve dine finter på er at skabe en kunstig spil situation. Bed en klubkammerat om at stå midt på marken og bygge en række forhindringer. Flyt bolden fra målet til den ved hjælp af den indlærte dribling. Gør dette langsomt og forsigtigt i starten, og øg konstant hastigheden. Øv dig på at gøre denne øvelse.

Trin 7

Brug alle de lærte finter i en rigtig kamp. Naturligvis lover ingen, at alting vil fungere med det samme på det allerførste officielle møde. Men det er i den virkelige spillsituation, at den rigtige oplevelse kommer til dig. Øv finter i hver kamp, du spiller.

Anbefalede: