Sådan Pumpes Pressen Op Til Sommeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Pressen Op Til Sommeren
Sådan Pumpes Pressen Op Til Sommeren

Video: Sådan Pumpes Pressen Op Til Sommeren

Video: Sådan Pumpes Pressen Op Til Sommeren
Video: BOOTY PUMP in 14 Days (grow your butt) | 10 minute Home Workout 2024, April
Anonim

I begyndelsen af sommersæsonen begynder flere og flere piger at tænke på deres figur. Det mest problematiske område er maven. Der er et specielt sæt øvelser, der hjælper med at pumpe mavemusklerne op og fjerne kropsfedt på kort tid.

Sådan pumpes pressen op til sommeren
Sådan pumpes pressen op til sommeren

Nyttige tip

For at bringe maven til sommeren i form er det nødvendigt systematisk at udføre det foreslåede sæt øvelser. Eksperter anbefaler at bruge 40-60 minutter om dagen på sport. Alle øvelser skal udføres med høj kvalitet i fuld styrke. Derudover skal du ikke glemme den korrekte tilgang til ernæring. Hvis du vil opnå en smukt pumpet abs, skal du opgive fede, stegte og sukkerholdige fødevarer. Måltiderne skal være så komplette som muligt og omfatte en stor mængde grøntsager og frugt.

Den nedre abs er den største abdominale muskel. Samtidig er det ret vanskeligt at pumpe det. Når du udfører øvelser, er det værd at tydeligt understrege hovedbelastningen på dette abdominale område.

Et sæt øvelser

Kaptajnestolens øvelse er et hængende ben hæver. Det er en af de mest effektive. For at fuldføre det skal du tage den originale position på en speciel simulator. Hvis du holder lektioner derhjemme, har du brug for en almindelig tværstang. Hæng på det uden at bøje dine knæ. Løft dem forsigtigt op. Lås i denne position i 2-3 sekunder. Sænk langsomt benene ned.

Denne øvelse kan udføres med bøjede knæ. I dette tilfælde skal de presses så meget som muligt mod brystet. Prøv at holde dine mavemuskler i konstant spænding under træningen.

Bemærk: Når du udfører øvelsen, bør du ikke lade kroppen svinge. Dette reducerer hovedbelastningen.

Twisting øvelser hjælper med at pumpe op abs. For at gennemføre det skal du tage den oprindelige holdning. Læg på ryggen. Placer dine hænder langs kroppen. Løft dine ben op og bøj i en ret vinkel. Bemærk: skinnerne skal være parallelle med gulvoverfladen. Løft din bagdel gradvist op fra gulvet ved hjælp af dine mavemuskler.

Når du udfører øvelsen, skal du prøve at trække knæene tættere på brystet.

Når du når slutpunktet, skal du presse dine mavemuskler så meget som muligt. Gå langsomt tilbage til den oprindelige position. Udfør øvelsen i to sæt med 15-20 gentagelser.

Den næste øvelse skal være kendt for mange fra barndommen - "lodret saks". En sådan belastning giver dig mulighed for at koncentrere mavemusklerne i en vis tid. Dette giver dig mulighed for hurtigt og effektivt at reducere maven. For at gøre dette skal du ligge på ryggen. Placer dine hænder under din bagdel. Når du løfter begge ben, skal du prøve at holde dem ca. 20 cm fra gulvet. Saks langsomt op og ned. Gentag øvelsen i ca. 40-60 sekunder.

Anbefalede: