Sådan Pumpes Pressen Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Pressen Op
Sådan Pumpes Pressen Op

Video: Sådan Pumpes Pressen Op

Video: Sådan Pumpes Pressen Op
Video: КАК НАКАЧАТЬ ПРЕСС ЗА МЕСЯЦ? Комплекс упражнений в планке! 2023, Oktober
Anonim

I den moderne verden er udseende meget vigtig. Det er meget mere behageligt at håndtere en smuk, pæn, atletisk person. Nogle psykologer hævder endda, at de mest attraktive medarbejdere forfremmes hurtigere. En af de vigtigste komponenter i udseendet er figuren. I den moderne verden lægges der stor vægt på taljenes slankhed, hofternes tæthed og selvfølgelig pressens elasticitet. Drenge og piger over hele verden bruger meget tid på at nå deres mål. Der er mange tilgange og teknikker, men ikke alle fungerer. Det er en skam, men i fitness i dag er der stadig ingen unik teknik, der garanterer at gøre dine mavemuskler til et misundelsesobjekt. Så hvordan bygger man en smuk mavemuskler?

Sådan pumpes pressen op
Sådan pumpes pressen op

Instruktioner

Trin 1

Så inden du går videre til øvelserne, skal du varme dig godt op. I dette tilfælde taler vi om opvarmning af musklerne. Denne procedure er nødvendig for at forberede din krop til træning. Opvarmningen kan udføres som en let dans til musik eller springtov. Efter opvarmning skal du gå videre til træning.

Trin 2

Der er de mest kraftfulde øvelser. En af de sværeste øvelser kræver en seng eller en sofa i rummet: sid på kanten af støtten, hold fast i sofaen med dine hænder og begynd glat at rette dine ben foran dig, og træk dem derefter tilbage, mens røvet skal ikke røre gulvet.

Trin 3

Den anden øvelse: du skal ligge på ryggen, holde fast i enhver støtte med dine hænder og løfte dine ben 90 grader fra gulvet. Udfør flere bevægelser i en tilgang.

Trin 4

Øvelsen "cykel" er også populær: læg dig på ryggen, hold fast i støtten med dine hænder, og med dine fødder i en vinkel på 90 grader fra gulvet, drej hjulene på cyklen.

Trin 5

Den fjerde øvelse: læg dig på ryggen, bøj dine knæ og prøv at nå dit bryst med dine knæ.

Trin 6

Under hver øvelse skal maven være spændt. Det vil sige, du skal føle, at du bevæger dig. Ellers vil der ikke være noget resultat. Et vigtigt punkt er antallet af bestemte øvelser. Du bør ikke prøve at udføre så mange øvelser som muligt, deres kvalitet er meget vigtigere. Forskere har bevist, at 8-15 øvelser er optimale. Derudover vil overdreven indsats ikke kun være gavnlig, men kan endda skade.

Trin 7

Resultatet vil blive væsentligt fremskyndet af forskellige former for ledsagende kostvaner. Disse former for fødevarebegrænsninger skal behandles meget omhyggeligt. Det er bedre at konsultere en specialist. Det er næsten umuligt at sætte nøjagtige vilkår for at nå de fastsatte mål. Det hele afhænger af individet. Men i gennemsnit vil du om 2-5 uger være helt tilfreds med dine mavemuskler.

Anbefalede: