Hvordan Man Bygger Deltamuskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger Deltamuskler
Hvordan Man Bygger Deltamuskler

Video: Hvordan Man Bygger Deltamuskler

Video: Hvordan Man Bygger Deltamuskler
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

Pumpede deltoider og stærke skuldre har tendens til at omdanne en mands figur til det bedre. Med en krop som denne er det ikke en skam at bære en ærmeløs T-shirt. Du kan kun opnå resultater med omhyggeligt arbejde med dig selv og din krop.

Hvordan man bygger deltamuskler
Hvordan man bygger deltamuskler

Instruktioner

Trin 1

Du kan pumpe deltamusklerne op, gøre dine skuldre stærke og fremtrædende derhjemme. Varigheden af din træning skal være ca. 30 minutter. Denne gang er nok til at pumpe alle hovedet på deltaet. Yderligere træning mister sin betydning, da musklen bliver træt og mister sin produktivitet. Det vigtigste er, at klasserne er omfattende.

Trin 2

Du skal bruge håndvægte til at svinge deltamuskelen. De er ikke meget dyre og tager ikke meget plads derhjemme. Den første øvelse at mestre er den siddende presse. Det er rettet mod de forreste og laterale muskelbundter, triceps. Det er nødvendigt at sidde komfortabelt på en bænk eller stol, tage håndvægte, placere dine hænder i ørehøjde og derefter løfte håndvægtene lodret opad. Du kan skiftevis skifte greb: direkte, omvendt, neutral. Afhængigt af dette påvirkes en eller anden del af muskelen. Du kan løfte håndvægtene en efter en, først højre og derefter venstre.

Trin 3

En anden øvelse udført mens du sidder. Håndvægtene skal holdes i et neutralt greb, armen strækkes foran dig uden at bøje albuen. Du skal forblive i denne position i 3 sekunder og derefter gentage de samme handlinger med den anden hånd.

Trin 4

I bodybuilding bruges den stående presse til at svinge de forreste og midterste deltaer. Resultatet venter ikke længe, skuldrene bliver mere voluminøse og får en udtryksfuld form. Ben skal placeres på skulderbredde fra hinanden, tag barbell med et bredt greb ovenfra. Derefter skal bjælken hæves på brystniveau. Det skal presses glat og jævnt over hovedet og derefter sænkes til brystniveau. Under øvelsen kan du hjælpe dig selv ved at bevæge din torso og ben. Vægtstangpressen kan udføres fra siddende stilling. Det er nødvendigt at sidde behageligt på bænken, tage barbell med et bredt greb og bringe det bag dit hoved. Klem over dit hoved skal være jævnt og glat, og vend derefter tilbage til sin oprindelige position.

Trin 5

Ikke kun intensiv træning hjælper med at transformere din krop, men også korrekt sports ernæring, som kroppen modtager materiale til muskeldannelse med. Du bør inkludere mere komplekse kulhydrater i din kost. Det kan være ris, boghvede grød. Det er lige så vigtigt at spise proteinfødevarer: kød, fisk, æg. Enhver indsats vil ikke være forgæves og vil helt sikkert give resultater.

Anbefalede: