Hvordan Man Bygger En Drengs Mavemuskler

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Bygger En Drengs Mavemuskler
Hvordan Man Bygger En Drengs Mavemuskler
Video: Hvordan Man Bygger En Drengs Mavemuskler
Video: hvordan man bygger en hemmelig dør i minecraft 2023, Februar
Anonim

Et af de mest problematiske områder, når man træner børn, er mavemusklerne. Selvom normale øvelser for voksne er egnede, er de måske ikke altid optimale. For at få et godt resultat skal du kombinere specielle teknikker og elementer i spillet.

Hvordan man bygger en drengs mavemuskler
Hvordan man bygger en drengs mavemuskler

Instruktioner

Trin 1

Det er bedst at træne med dit barn. Dette er et generelt princip, der fungerer for alle øvelser. Har en konkurrence. For eksempel kan du argumentere for, at du vil gøre flere reps per minut. Selvfølgelig er det ikke altid værd at vinde, giv barnet muligheden for at nyde sejren, men du kan ikke tabe ubetinget.

Trin 2

Et andet vigtigt princip er, at barnet skal være interesseret i at dyrke sport. På trods af at øvelserne på mavemusklerne ikke er originale, er det nødvendigt at skabe sådanne forhold, så drengen er ivrig efter at starte klasser. For eksempel kan du fortælle ham, at han er en helt, der skal redde kongeriget, men for dette bliver han nødt til at træne meget.

Trin 3

Første øvelse. Lad barnet ligge på ryggen og løfte det ene ben op i en 90 graders vinkel. Derefter skal han røre gulvet fra den modsatte side (for eksempel hvis benet er rigtigt, skal du røre gulvet til venstre). Derefter skal benet igen hæves til dets oprindelige position og sænkes roligt ned på gulvet. Derefter gentages teknikken spejlet. Denne øvelse giver dig mulighed for at træne dine skrå mavemuskler. Samtidig er belastningen minimal, så barnet nemt kan klare det.

Trin 4

Anden øvelse. Det hjælper også med at opbygge dine skrå mavemuskler. Barnet skal ligge på ryggen og bøje sine knæ. Efter at have løftet kroppen let, skal han nå foden, først fra højre side og derefter fra venstre side. Denne øvelse skal gentages 20-30 gange. Det er meget let. Mange atleter bruger det som en opvarmning.

Trin 5

Tredje øvelse. Coacher alle sektioner af pressen. Barnet har brug for at hænge på den vandrette stang, og træk derefter benene mod brystet, bøjende knæene. Denne øvelse fungerer muligvis ikke godt i starten, især hvis drengen ikke har trænet før. Der er intet galt med det, lad ham gøre hvad han kan. Hjælp ham ved at løfte benene. Så snart han let begynder at nå ud til sine bryster, skal du tilføje vendinger til elevatorerne.

Trin 6

Fjerde øvelse. Regelmæssige crunches. Lad barnet ligge på ryggen og bøj knæene. Hold dem med dine hænder for at skabe støtte. Derefter har drengen brug for at folde armene bag hovedet, og når han løfter sin torso, skal han røre ved knæene med albuerne. Så snart du bemærker, at barnet har svært ved at rejse sig, skal du sige "stop" og bede ham om at lægge sig et stykke tid.

Trin 7

Femte øvelse. Hos almindelige mennesker kaldes det en "trillebør". Tag barnet ved benene, så det kun hviler på forhænderne og gå med ham et stykke tid. Børn elsker denne øvelse, da den er sjov og ret simpel. Samtidig trænes mavemusklerne isometrisk, hvilket giver en god effekt.

Populær af emne.