Hvordan Man Bygger Mavemuskler Derhjemme

Hvordan Man Bygger Mavemuskler Derhjemme
Hvordan Man Bygger Mavemuskler Derhjemme

Video: Hvordan Man Bygger Mavemuskler Derhjemme

Video: Hvordan Man Bygger Mavemuskler Derhjemme
Video: 5 MIN INTENSIV MAVETRÆNING 2024, April
Anonim

Det er meget muligt at træne dine mavemuskler til den ideelle tilstand derhjemme. Det vigtigste er tålmodighed og stort ønske, og du bliver ejer af sådanne eftertragtede terninger.

Hvordan man bygger mavemuskler derhjemme
Hvordan man bygger mavemuskler derhjemme

Du har ikke brug for en professionel træner til at træne derhjemme. Det vigtigste er at træne regelmæssigt og nøje følge den korrekte diæt.

Først skal du beslutte dig for den rigtige diæt. Naturligvis udelukker vi alle fødevarer med højt fedtindhold, søde og stivelsesholdige fødevarer. Vi spiser så mange frugter som muligt, som indeholder et minimum af glukose. Grøntsager er også et vigtigt madelement. Det er vigtigt at fokusere på grøntsager, der er rige på fiber. Det sidste måltid skal være ca. 2 timer før sengetid.

Det er meget vigtigt at spise mad, der indeholder den maksimale mængde protein. Protein er den vigtigste byggesten til muskelopbygning. Plus, ved at spise proteinfødevarer, vil du tabe dig meget hurtigere, fordi Fordøjelse af proteinfødevarer kræver en masse kalorier. Denne proces tvinger kroppen til at kaste fedt mere effektivt.

image
image

Træningsbelastningen bør øges gradvist. Du skal træne regelmæssigt mindst fire dage om ugen. Det er bedre at vælge 3-4 øvelser og udføre dem med en maksimal koncentration på 20 gentagelser. De bedste øvelser er alle slags vridninger. Øvelser fordeles bedst i henhold til indflydelseszonerne, den øvre sektion, den nedre sektion, skrå muskler og alt sammen.

Den unikke øvelse "Plank" giver dig mulighed for ikke kun at bruge mavemusklerne, men også hele kroppen, arme, ryg, ben og selvfølgelig pressen. Vælg den maksimale tid, der giver dig mulighed for at være komfortabel i denne position. Og gradvist hver 2. dag, tilsæt 15-30 sekunder. afhængigt af beredskab. Jo mere vand du drikker om dagen, jo bedre er det vand, ikke kulsyreholdige drikkevarer, te osv.

image
image

Cardio er et must for gode resultater. Dette kan være morgenjogging, motion på en stationær cykel eller løbebånd. Varigheden af sådanne sessioner skal være mindst 30 minutter. Når alt kommer til alt er kroppen involveret i arbejdet med at forbrænde fedt efter omkring det tyvende minut med intense cardiobelastninger.

Med den strenge implementering af alle ovennævnte anbefalinger er det ikke en vanskelig opgave at pumpe en stor presse op om en måned. Det er ret ægte. Vær tålmodig og vedholdende, og drømmen om terninger vil gå i opfyldelse.

Anbefalede: