Hvordan Man Bygger Smukke Mavemuskler

Hvordan Man Bygger Smukke Mavemuskler
Hvordan Man Bygger Smukke Mavemuskler

Video: Hvordan Man Bygger Smukke Mavemuskler

Video: Hvordan Man Bygger Smukke Mavemuskler
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Sandsynligvis ikke for en muskel eller endda en hel muskelgruppe der er så mange forskellige øvelser som for mavemusklerne. Det eneste problem er, at der er effektive øvelser til udvikling af mavemuskler, og der er ikke så mange.

Hvordan man bygger en smuk mavemuskler med motion
Hvordan man bygger en smuk mavemuskler med motion

Under træning af mavemusklerne kan de fleste mennesker gerne komplicere en simpel proces. Det ser ud til dem, at usædvanlige stier skal føre til alt usædvanligt. I mellemtiden er det ikke stien, der betyder noget, men hvordan du overvinder den. Jo tungere belastningen er, desto bedre bliver resultatet.

Det er meget let at opbygge abs muskler. Simpelthen fordi vi ofte ikke taler om en stor muskelgruppe, men om en enkelt rectus abdominis muskel, som udfører en meget enkel funktion: drejer bækkenet til kroppen eller vrider kroppen til bækkenet. Forstå dette. Accepter dette. Indse dette! Og så vil du afvise de fleste af øvelserne som ubrugelige eller dårligt effektive.

Desuden: om du vrider kroppen mod bækkenet (normalt vrider) eller omvendt - drejer bækkenet mod kroppen (hæver dine ben) har ingen grundlæggende forskel for mekanikken i muskelsammentrækning, fordi vi taler om sammentrækning af en enkelt muskel (rectus abdominis muskel). Forskelle i accenter vil være ubetydelige (et par procent, hvorfra det hverken er koldt eller varmt).

Forskellen i belastning vil dog variere meget. Det vil være sværere at vride bækkenet mod kroppen. Derfor er variationer af disse øvelser velegnede til det avancerede niveau. Og dette er meget godt, fordi det giver os mulighed for gradvist at øge belastningen på pressen, ikke kun ved at ændre antallet af gentagelser, men også ved at anvende sværere øvelser til at udføre. Og progressionen af belastningen er den vigtigste betingelse for at øge størrelsen på mavemusklerne!

Jeg kunne nu liste snesevis af forskellige maveøvelser til dig. Faktisk er det, hvad jeg skulle have gjort, hvis mit mål var at vise dig. Sandheden er dog, at de fleste øvelser enten er ubrugelige eller duplikerede. Derfor vil jeg kun fortælle dig om de mest effektive.

Hovedfunktionen af mavemusklerne: Denne muskel bringer overkroppen og underkroppen (bækkenet) tættere på hinanden. Det er som en bog åben i midten - du kan lukke den på to måder: enten klapp venstre eller højre halvdel. Ligeledes trækker pressen den nederste del (pressen) mod kroppen eller trækker den øverste del til bækkenet. De vigtigste funktioner i rectus abdominis muskel:

1. Drej (trækker) overkroppen til bunden (bækkenet).

2. Drej underkroppen (bækkenet) mod overkroppen.

Hundredvis af eksisterende ab-øvelser bruger i sig selv kun en af disse funktioner. Derfor skal du vælge de øvelser, der maksimerer belastningens koncentration på en af de førnævnte bevægelsesvektorer.

Anbefalede: