Hvordan En Pige Kan Pumpe Smukke Mavemuskler Op

Indholdsfortegnelse:

Hvordan En Pige Kan Pumpe Smukke Mavemuskler Op
Hvordan En Pige Kan Pumpe Smukke Mavemuskler Op

Video: Hvordan En Pige Kan Pumpe Smukke Mavemuskler Op

Video: Vilde farver, smukke blomster og bæredygtig pels 2022, November
Anonim

Moderne ideer om skønhed indebærer tilstedeværelsen af ​​abs terninger ikke kun blandt det stærkere køn, men også blandt piger. Faktisk spiller mavemusklerne en stor rolle i kroppens skønhed. Derudover påvirker de kropsholdning og er involveret i mange bevægelser. Med de rigtige øvelser er det ganske simpelt at få din mave pumpet op, jævn og flad.

Hvordan en pige kan pumpe op smukke mavemuskler
Hvordan en pige kan pumpe op smukke mavemuskler

Sådan pumpes pressen op

For at få et pumpet tryk er pumpning alene ikke nok. Du kan have en veludviklet mave, men den vil være skjult under fedtlaget, som er ret tykt på maven. Derfor kan en smuk kvindelig abs opnås ved at kombinere træning med den såkaldte "tørring". Derudover er mavenes lindring 90% afhængig af ernæring.

Hastigheden for at opnå resultatet afhænger af den oprindelige tilstand af musklerne og mængden af ​​fede aflejringer i dette område. Slanke piger vil være i stand til at bemærke resultaterne efter 1-2 måneder, resten skal have tålmodighed i cirka seks måneder.

For at pumpe et smukt tryk skal du først og fremmest beslutte, hvad du nøjagtigt vil opnå. Som regel er en smuk mavemuskulatur hos piger en moderat lindret tonet mave uden overskydende fedtaflejringer. For at gøre dette er det nødvendigt at styrke alle grupper af rectus abdominis muskler. Faktisk kan du ikke udpege den øvre og nedre presse - dette er en muskel, og træning involverer alle dens sektioner, forskellen er, at nogle øvelser indlæser de øvre terninger mere, andre - de nederste.

Øvelser til øvre mavemuskler

De vigtigste øvelser til dannelse af øvre terninger er enhver løftning af kroppen fra en tilbøjelig position. Læg på gulvet, nedre ryg skal presses fast mod gulvet, benene er bøjet i knæene, fødderne på gulvet med hæle tæt på balderne. Hænderne er tæt presset mod templerne eller fastgjort bag hovedet. Det er nødvendigt at hæve skuldre og skulderblade så højt som muligt, mens albuerne skal være skilt til siden. Vær opmærksom, udåndingen sker i øjeblikket med den stærkeste muskelspænding.

Twisting er en meget effektiv øvelse for de skrå muskler i maven, uden udviklingen, som du ikke kan få en smuk abs. Startpositionen er nøjagtig den samme som i forrige øvelse. Men på samme tid er benene ikke på gulvet, men forlængede og hængende. Når du løfter din torso, skal du bøje dit højre knæ og prøve at nå det med din venstre albue. Gentag derefter øvelsen med at prøve at røre ved venstre knæ med højre albue.

Øvelser i underlivet

Det grundlæggende princip for alle træningsprogrammer for underlivet anses for at være benløft fra en tilbøjelig position eller hængende på en bar. Den mest effektive træning er barøvelsen. Fra denne position skal du prøve at hæve dine ben op og forsøge at trække dem til brystet.

Den enkleste øvelse er at hæve dine ben fra en liggende stilling med din nedre ryg godt presset mod gulvet og dine ben lige. Benene skal løftes vinkelret på kroppen og derefter sænkes uden at røre ved gulvet.

Abs træning skal udføres i 5-6 sæt med 15-25 gentagelser, alt afhænger af træning. Du skal starte fra 2 gange om ugen og gradvist gå videre til daglige aktiviteter.

Tørring

For at reducere fedtlaget på maven har du brug for "tørring", hvilket opnås ved korrekt ernæring og cardio træning. Det er nødvendigt at sikre, at kalorieforbruget overstiger deres forbrug.

Korrekt ernæring betyder ikke sult og udelukkelse af fødevarer, der er nødvendige for normal funktion. Kosten skal indeholde fødevarer, der indeholder alle næringsstoffer, det er nødvendigt at reducere mængden af ​​fedt og komplekse kulhydrater, der indtages sammen med mad. Du skal spise ofte og i små portioner, og det er bedre at spise det meste af den daglige godtgørelse i første halvdel af dagen.Sørg for at udelukke chips, mayonnaise, kiks, ketchup, sodavand, saltede nødder osv. Fra kosten.

Derudover er "tørring" umulig uden aerob træning, såsom løb. Cardio træning hjælper ikke kun med at slippe af med overskydende fedt, det træner perfekt hjerte-kar-og åndedrætssystemet. Under træning skal du overvåge pulsen, sørg for at tage højde for alder og grad af fitness. Aerobe øvelser skulle tage lang tid, det skyldes, at fedtforbrænding først begynder efter ødelæggelsen af ​​glykogen, som først opstår efter 20 minutters aktiv løb.

Populær af emne.