Hvor Meget Mavemuskler Skal Du Pumpe For At Opnå Resultatet

Indholdsfortegnelse:

Hvor Meget Mavemuskler Skal Du Pumpe For At Opnå Resultatet
Hvor Meget Mavemuskler Skal Du Pumpe For At Opnå Resultatet

Video: Hvor Meget Mavemuskler Skal Du Pumpe For At Opnå Resultatet

Video: Hvor Meget Mavemuskler Skal Du Pumpe For At Opnå Resultatet
Video: What happens inside your body when you exercise? 2024, April
Anonim

En smuk fast presse er målet for mange atleter og almindelige mennesker. Regelmæssig træning medfører ikke altid de forventede resultater. For at nå dette mål skal du følge råd fra specialister.

Hvor meget mavemuskler skal du pumpe for at opnå resultatet
Hvor meget mavemuskler skal du pumpe for at opnå resultatet

Træningsoplysninger

Før en person skal begynde at øve, skal han forstå, hvilke resultater han ønsker at opnå. Det afhænger af dette, hvilke sæt øvelser der skal udføres, og hvor mange gange om ugen der skal pumpes pressen. 3-4 træningsprogrammer om ugen til 20 gentagelser (3-4 sæt) giver dig mulighed for at erhverve lindring af mavemuskler med en stor fysik. Det skal bemærkes, at disse anbefalinger afhænger af den enkelte fysiske kondition. For begyndere kan antallet af gentagelser reduceres til 10. Belastningen bør øges gradvist fra træning til træning. I dette tilfælde kan der opnås fremragende resultater.

Hvis en atlets hovedmål er at tabe overskydende fedt i siderne og underlivet, skal man huske på, at det ikke vil være muligt at opnå et godt resultat ved hjælp af kun et sæt fysiske øvelser. Dette problem skal behandles i større skala. Kosten skal revideres fuldstændigt. Stegte, fede og salte fødevarer bør udelukkes fra menuen. Ud over maveøvelser er det bydende nødvendigt at medtage øvelser, der stimulerer en vis stigning i kropstemperaturen i det øvelsessæt. Således vil atleten øge udskillelsen af svedkirtler, hvilket vil føre til frigivelse af ekstra pund. Det mest almindelige eksempel på denne type øvelse er at løbe. Det er godt at øve i åbne områder.

Nyttige tip

For dem, der lige er begyndt at lave maveøvelser, er 9 tilgange om ugen nok, med en gradvis stigning til 18. Der er endnu en funktion. Når pressen endnu ikke er pumpet, svag, skal den pumpes ikke mere end 20 gange. Efter dette beløb er utrænede muskler simpelthen slukket, og kun torso flexors fungerer.

Efter 2-3 måneders regelmæssig træning, når pressen allerede er vant til fysisk aktivitet og bliver stærkere, anbefales det at svinge den til fiasko. Dette betyder, at antallet af gentagelser ikke skal tælles. Det er værd at vælge de optimale belastninger selv. Under en vis belastning på musklerne opstår deres mere intensive styrkelse og vækst.

Når du udfører et sæt øvelser til pressen, skal du følge den korrekte teknik. Den mest almindelige fejl, mange begyndere laver, er forkert vejrtrækning. Når en atlet holder vejret, er musklerne ikke i stand til at trække sig helt sammen, da lungerne, fyldt med ilt, ikke tillader dem at gøre dette. Forkert udførelse af øvelsen som følge heraf fører til dårlig pumpning af mavemusklerne. Korrekt teknik er, når atleten udånder kraftigt og skarpt i slutningen af bevægelsen.

Anbefalede: