Hvor Skal Man Begynde At Pumpe Pressen

Indholdsfortegnelse:

Hvor Skal Man Begynde At Pumpe Pressen
Hvor Skal Man Begynde At Pumpe Pressen

Video: Hvor Skal Man Begynde At Pumpe Pressen

Video: Hvor Skal Man Begynde At Pumpe Pressen
Video: ЗАГУБИЛИ ТЕХНИКУ. Станок фрезерный F2 250/TOS FA3V .Коробка скоростей , смазка ВФГ , масляный насос 2023, September
Anonim

En smuk mavemuskler er drømmen for mange. For at mavemusklerne skal se godt ud, skal du dog tage et omfattende kig på træningsprocessen. Især skal du vide, hvor du skal begynde at pumpe pressen.

Hvor skal man begynde at pumpe pressen
Hvor skal man begynde at pumpe pressen

Generelt skal du først starte enhver fysisk træning, når du har tjekket dit eget helbred. Der er alvorlige begrænsninger, og nogle sportsgrene er meget skadelige. For eksempel synes bodybuilding at være en sikker sport, men de fleste atleter har en form for skade forårsaget af forkert træning og træningsteknik.

Forbereder kroppen

Først skal du spore kroppens generelle niveau. Hvis du er overvægtig, er det bedre ikke at pumpe pressen indtil videre. Lav isometriske øvelser først for at slippe af med unødvendigt fedt, og så kan du begynde at trække musklerne. Slankere mennesker bør også evaluere deres fysiske evner. Hvis du ikke har været involveret i sport i lang tid, er det bedre at starte med aerobe og opvarmningsøvelser.

Ellers vil din krop modtage enorm stress. Desuden, hvis du straks starter seriøs træning, ignorerer du teknikken og de forberedende øvelser. Det er mindst sandsynligt, at mørke øjne og svære muskelsmerter i en uge sker. Så løb i parken i et par dage, lav enkle strækøvelser, og lad kun dine mavemuskler let.

De, der er i god fysisk form, vil også drage fordel af forberedelse. Lav 50% af det planlagte program i løbet af ugen, og gå kun derefter videre til basen. Du er nødt til at forstå, at din motivation udover fysisk ubehag også falder, og det vil være meget vanskeligt at tvinge dig til at fortsætte med at træne.

Gradvis stigning i belastning

Det er bedst at arbejde med en træner. Han opretter et optimalt program for dig og hjælper dig med at spore den belastning, du modtager. Du kan også altid henvende dig til ham for at få hjælp, hvis du har mistanke om, at du udfører øvelsen forkert. Men ikke alle har mulighed for at træne med en træner.

For at pumpe mavemusklerne skal din belastning gradvist øges. Nøgleordet er gradvist. Det vil sige, at du ikke behøver at springe fra program til program, men du skal ikke sidde på de samme øvelser hele tiden. Den optimale overgangstid for træning er 30 dage (ca. 10 sessioner).

Det er bedst at bruge færdige programmer. Der er klasser designet i 4 måneder med en gradvis stigning i kompleksitet. Du kan finde mange forfatterkurser.

I begyndelsen af undervisningen skal du spore dynamikken og dit velbefindende. Hvis du forstår, at din side gør ondt efter nogle øvelser, skal du udelukke den fra programmet et stykke tid.

Anbefalede: