Hvor Tidligt Kan Et Barn Begynde At øve Karate

Indholdsfortegnelse:

Hvor Tidligt Kan Et Barn Begynde At øve Karate
Hvor Tidligt Kan Et Barn Begynde At øve Karate

Video: Hvor Tidligt Kan Et Barn Begynde At øve Karate

Video: Hvor Tidligt Kan Et Barn Begynde At øve Karate
Video: Моя работа наблюдать за лесом и здесь происходит что-то странное 2024, April
Anonim

Mange forældre er interesserede i, hvor gamle de kan tilmelde deres barn til karatesektionen. Er det ikke farligt at øve karate i en tidlig alder? Og er det ikke for sent at starte som teenager?

Helt russiske konkurrencer
Helt russiske konkurrencer

Hvor gammel skal man begynde at øve

Du kan begynde at øve karate så tidligt som 3 år. I denne alder er børn meget aktive, de lærer verden at kende, de er interesserede i alt. Træning for dem vil være som et spil. Mest sandsynligt får de øvelser til generel fysisk kondition, spilleopgaver og endelig det grundlæggende i karate.

Karate er ikke kun fysisk, men også åndelig udvikling. Børn i en alder af 3 forstår måske ikke meget, men fra barndommen dannes selvdisciplin, selvtillid og respekt for andre i dem.

Når man giver et treårigt barn karate, er det vigtigt at finde en god træner. Han må ikke kun mestre kampsporten, men også være i stand til at finde et fælles sprog med børn, arbejde med dem.

5-6 år er den ideelle alder for at starte karate. Børn i denne alder er klar både fysisk og åndeligt. De er allerede i stand til at forstå og mestre karates tekniske og taktiske nuancer.

Hvis dit barn allerede er over 7 år, er det bedre, at han selv har et ønske om at øve karate. Der er et ønske - tilmeld dig gerne.

Det er ikke for sent at begynde at øve i alderen 14-15. Med ønsket og hård træning kan du opnå stor succes, blive distriktsmester og endda Rusland. Under alle omstændigheder kan du træne for dig selv, for generel udvikling - det er aldrig for sent.

Billede
Billede

Fare for personskade

Det skal bemærkes, at der er kontakt (Ashihara, Kyokushinkai) og ikke-kontakt (Shotokan, WKF karate) karate-stilarter. For børn anbefales det at vælge ikke-kontakt stil. I dette tilfælde er risikoen for skade meget lille.

Derudover er der i karate en opdeling i kumite (kæmper) og kata (udfører et sæt teknikker). Dette betyder ikke, at kata er sikrere end kumite. Under alle omstændigheder er blå mærker, forstuvninger osv. Mulige under træning. Som med enhver sport.

Anbefalede: