Hvad Har Du Brug For For At Begynde At Lave Hatha Yoga?

Hvad Har Du Brug For For At Begynde At Lave Hatha Yoga?
Hvad Har Du Brug For For At Begynde At Lave Hatha Yoga?

Video: Hvad Har Du Brug For For At Begynde At Lave Hatha Yoga?

Video: Hvad Har Du Brug For For At Begynde At Lave Hatha Yoga?
Video: Йога для начинающих дома с Алиной Anandee #3. Здоровое гибкое тело за 40 минут. Продвинутый уровень. 2024, April
Anonim

Det sker ofte, at vi venter på "ideelle" forhold for at begynde at gøre yoga. Men omstændighederne i vores liv er forskellige. Og det er bedre at begynde at øve nu under de forhold, vi har på dette tidspunkt, end at fortsætte med at vente.

Hatha yogakurser
Hatha yogakurser

Som yoga siger, er tiden imod os, når vi ikke øver, og tiden er på vores side, når vi øver. Det vigtigste er, at vi har det allerbedste til rådighed. Hvad betyder det?

Det første du skal øve på er en glat, flad overflade. Hvis vi vælger et sted til udendørs aktiviteter, er det nødvendigt at rense overfladen af småsten og eventuelt snavs.

Den anden ting at overveje er størrelsen på webstedet. Området skal være tilstrækkeligt til at rumme tæppet, plus intet rundt bør hindre vores bevægelser, mens vi udfører asanas. To til to meter vil være nok. Hvad angår højden på ledig plads, er der også nok et par meter her. Vores vækst vil tjene som en vejledning. Derudover tager vi højde for afstanden, som vores arme kan strække sig opad, når vi udfører visse asanas (for eksempel træets stilling). Intet skulle genere os!

Den tredje ting, vi har brug for, er et tæppe. Hvilket tæppe skal man vælge? Der er flere muligheder her. Det er praktisk for nogen at øve på en sportsmåtte, nogen på et tyndt tæppe, nogen på et uldtæppe, nogen foretrækker en måtte. Gamle yogier praktiseres på huden på en tiger eller løve. Og i vores tidsalder vil det være upassende. Vores valg i dag afhænger af tilgængelighed og bekvemmelighed. Med fremkomsten af moderne materialer er alt blevet lettere. Tæpperne er komfortable, nemme at rengøre og bære og har en skridsikker overflade.

Den fjerde ting, som en nybegynder skal tænke på, er tøj. Og den samme regel om tilstrækkelighed fungerer her! Først og fremmest skal du have det godt. Der kan være et minimum af tøj, hvis klimatiske forhold tillader det. Det kan være mere, hvis kroppen føles mere behagelig i det. Jo færre distraktioner og irritationer i din praksis, jo bedre. Og her er alt meget individuelt!

Ovenstående poster er det krævede minimum. Når alt kommer til alt er det vigtigste i yoga praksis. Og forholdene vil ændre sig over tid. Det er vigtigt ikke at spilde tid, men at begynde at arbejde med dig selv nu. Og resultaterne venter ikke længe!

Anbefalede: