Hvad Du Har Brug For Til Svømning

Hvad Du Har Brug For Til Svømning
Hvad Du Har Brug For Til Svømning

Video: Hvad Du Har Brug For Til Svømning

Video: Hvad Du Har Brug For Til Svømning
Video: What's In My Swim Bag? 🤔12 Must Have Swimming Items 2024, April
Anonim

Svømning er fantastisk til at forbedre helbredet, forbedre kropsformen, lindre stress og hjælpe med at slappe af. Derudover stimulerer regelmæssige svømningsaktiviteter hjernen og udvikler alle muskelgrupper. Inden du går til poolen eller den udendørs dam, skal du dog beslutte, hvilke mål du forfølger - du vil slappe af, lære at svømme, forbedre din figur osv. Dette hjælper dig med at vælge typen af pool og et særligt aktivitetsprogram.

Hvad du har brug for til svømning
Hvad du har brug for til svømning

For at besøge poolen skal du tage et certifikat fra en terapeut om fraværet af smitsomme sygdomme og kontraindikationer til svømning. Og glem selvfølgelig ikke det anbefalede standardsæt:

- sportsdragt

- hjemmesko

- svømmebriller;

- badedragt

- håndklæde

- sæbe;

- en loofah.

Nogle gange udstedes lægeerklæringer direkte på sportskomplekset, hvis der er en læge der. Men det kan også fås hos din lokale læge. Undgå svømmebassiner, hvor der ikke kræves en lægeerklæring fra dig: du ved aldrig, hvilken slags infektion du kan hente der.

Vælg en badedragt eller badebukser, der er behagelige, det er bedre at foretrække en badedragt i ét stykke: den glider ikke så meget som en separat og er mere velegnet til svømning.

Brillerne beskytter øjnene mod virkningen af kloreret vand, som kan forårsage rødme og irritation. Prøv dem inden du køber: de skal passe tæt på ansigtet og ikke lade vand komme igennem.

En badehætte anbefales til ejere af langt hår, det gør svømning mere behagelig og beskytter mod at blive våd.

Udover sæbe, håndklæder, hjemmesko og andre ting kan du også tage en hårtørrer med, selvom det normalt er i omklædningsrummet ved poolen.

Fra de generelle hygiejnekrav er det værd at nævne, at det ikke anbefales at gå barfodet i poolen for ikke at blive smittet med fodsvamp. For at forhindre denne almindelige og ubehagelige sygdom, smør dine fødder med svampedræbende creme.

Inden du går ind i poolen, skal du tage et varmt brusebad og vaske grundigt med sæbe eller andre rengøringsmidler. Ud over hygiejniske formål erstatter bruseren den blide opvarmning inden svømning og stimulerer blodcirkulationen.

Hvis du vil opnå betydelige resultater, skal svømning være regelmæssig - mindst tre gange om ugen. Det anbefales at svømme non-stop i 40 minutter ved maksimal hastighed. Den ønskede svømningsafstand er mindst tusind meter. Hvert hundrede meter, prøv at ændre din svømmestil: hver af dem giver sin egen belastning på musklerne.

Det bedste tidspunkt at besøge poolen er mellem kl. 16 og 19. Kosten skal tilpasses svømmetimer, du kan tage let mad to timer før lektionen, det anbefales at svømme på tom mave, efter træning kan du spise lidt frugt eller drikke yoghurt.

Tag et par lektioner fra din instruktør, inden du starter dit uafhængige studie. Han vil forklare dig, hvordan du holder hovedet, trækker vejret, retter dine fejl i svømmeteknik osv.

Anbefalede: