Hvad Du Har Brug For For At Tabe Ben

Hvad Du Har Brug For For At Tabe Ben
Hvad Du Har Brug For For At Tabe Ben

Video: Hvad Du Har Brug For For At Tabe Ben

Video: СЕМЕЙКА КАРТУН ГЕРЛ ЙО-ЙО! В каждом ДОМЕ СВОЙ МОНСТР! 2022, December
Anonim

Ben er den del af kroppen, der egner sig mest til at tabe sig. Men tag ikke straks panik og køb et bredt nederdel eller bukser, der dækker de såkaldte figurfejl. I dag er der mange måder, du kan slippe af med dine bumpers ben.

Hvad du har brug for for at tabe ben
Hvad du har brug for for at tabe ben

Først og fremmest skal du revidere din diæt. Ernæringseksperter har bevist, at alle slags bagværk og slik er den største fjende af vores figur. Efter alt omdannes ekstra kalorier til fedt, som deponeres på lårene og andre dele af kroppen. Derfor er det bedre at nægte forbruget af stivelsesholdige fødevarer og slik.

Men ved hjælp af en diæt vil du ikke være i stand til hurtigt at opnå et effektivt resultat. Prøv noget drastisk, som at gå i gymnastiksalen eller fitness. Et besøg i en fitnessklub hjælper dig med at fjerne de ekstra centimeter. Træneren vil tilbyde et specielt designet sæt øvelser til problemområder. Vandaerobic er også meget nyttigt og effektivt til lårene. Træning i vand øger stress på musklerne, hvilket hjælper med at forbrænde flere kalorier.

Hvis du af en eller anden grund ikke har mulighed for at deltage i træning, kan du bruge enkle øvelser, som du simpelthen kan gøre derhjemme. Sid på en stol, klem en gummikugle mellem dine knæ. Klem bolden med dine knæ så hårdt som muligt og hold i denne position i 10 sekunder, og slapp derefter af dine ben. Du skal starte øvelsen med 5-10 tilgange og gradvist øge belastningen til 20 tilgange. Hvis du klemmer bolden hårdt, vil du føle spænding og muskelsmerter. Det betyder, at du udfører øvelsen korrekt. Træning fungerer godt på det indre lår.

Du kan også styrke det ydre lår. Lig på gulvet, på din venstre side, støtte dit hoved med din hånd. Sving dit højre ben 90 grader uden at bøje dit knæ. Gentag øvelsen, rul over på højre side. Under øvelsen bruger du også den nederste presse.

Sid på gulvet med dine ben lige. Begynd som det at "gå", skiftevis bøj dine knæ. Gå først frem og derefter bagud på samme måde. Under træningen skal dine arme være bøjet ved albuerne, hold ryggen lige, ikke slo. Med denne øvelse kan du styrke dine lårmuskler og slippe af med cellulite.

Populær af emne.