Sådan Vinder Du I Armbrydning

Sådan Vinder Du I Armbrydning
Sådan Vinder Du I Armbrydning

Video: Sådan Vinder Du I Armbrydning

Video: Sådan Vinder Du I Armbrydning
Video: Как ВСЕГДА победить в ARM WRESTLING (СОВЕТЫ И ТРИКИ для начинающих) 2024, Kan
Anonim

I mine skoleår var jeg tilfældigvis engageret i armbrydning. I denne artikel vil jeg tale om hovedprincipperne og et par øvelser, der hjælper dig med at vinde på amatørniveau.

Sådan vinder du i armbrydning
Sådan vinder du i armbrydning

Håndbrydning (armbrydning), ganske spredt, sjov blandt mænd. For at opnå sejr er det ikke nødvendigt at have enorme, pumpede arme. Der er flere øvelser, der udfører, som du på kort tid kan øge din styrke markant, mens du ikke bruger meget tid.

Til at begynde med skal vi være opmærksomme på teknikken til brydning. Måske ved mange ikke, men det finder sted inden for armsportsaktiviteter. Vi vil ikke dvæle ved dette spørgsmål og efterlade det til fagfolk, men der er flere principper, som en amatør har brug for at kende.

Og så er det vigtigste i kampsprocessen ikke at slippe hånden fra skulderen. Jo længere børsten går, jo sværere er det at kæmpe.

Det andet vigtige punkt. Børsten skal holdes udelukkende lige, og hvis den er bøjet, så kun indad.

Lad os nu gå videre til at styrke de krævede muskler. Fra begyndelsen varmer vi op på armene. Enhver øvelse vil gøre. Fem minutter skulle være nok. Dernæst hoveddelen af træningen. En af de mest kraftfulde øvelser i denne sport hænger på en vandret bjælke. Du skal trække op og forblive i denne position i den maksimale tid. Øvelsen udføres i flere tilgange. Pull-ups kan bruges som en første tilgang.

Hvis det viser sig at hænge i mere end 30 sekunder, kan du komplicere øvelsen og prøve at hænge på den ene hånd. Men som praksis viser, er mange ikke i stand til at synke selv i et par sekunder, selv på begge hænder. I dette tilfælde skal du starte med elementære pull-ups og først efter et stykke tid gå videre til hængning.

Hvad angår hænderne, vil en manuel ekspander hjælpe med at styrke ledbånd og sener. Du kan ty til det efter hængning eller generelt til enhver tid. For at træne hånden med en ekspander kan du ikke kun klemme og fjerne den, men også holde den i en krøllet form i den maksimale tid.

Således træningen varer bogstaveligt talt 20 minutter. Det skal udføres i den indledende fase flere gange om ugen. Resultatet venter ikke længe. Efter en måneds kraftig træning bliver dine armmuskler stærkere og stærkere. Sejr i wrestling on hands er garanteret!

Anbefalede: