Sådan Vinder Du Basketball I

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vinder Du Basketball I
Sådan Vinder Du Basketball I

Video: Sådan Vinder Du Basketball I

Video: Sådan Vinder Du Basketball I
Video: Пародия "ОНО" 2017 - Пеннивайз в доме - Русская версия ("IT" 2017 Russian parody) на русском 2023, December
Anonim

Basketball er en af holdsportene, der kombinerer spillernes fysiske udvikling og spillets strategi. Hver kamp har sine egne komponenter, der bestemmer resultatet af konfrontationen. Så hvad skal du gøre for at få flere gevinster?

Sådan vinder du basketball
Sådan vinder du basketball

Er det nødvendigt

  • - Legeplads
  • - træner;
  • - hold;
  • - basketball;
  • - ekstra
  • - skriveartikler.

Instruktioner

Trin 1

Kast flere bolde i modstanderens kurv. Dette lyder måske simpelt og banalt, men husk at der er noget arbejde bag resultatet i spillet. Et holds succes afhænger af mange faktorer såvel som involvering af hver spiller og coachingpersonale. Følg disse trin for at sikre, at fremtidige kampe bliver succesrige.

Trin 2

Tildel en kompetent og pålidelig person til at tjene som en ekstra på holdet. Ofte er hovedtræner ikke i stand til at udføre denne opgave på grund af mange andre ansvarsområder. Inviter derfor en assistent-træner, manager eller en af spillerens forældre til dette job for første gang. Du har muligvis brug for flere personer til at spore statistik. Dette er et meget vigtigt første skridt, og afslut det derfor så hurtigt som muligt.

Trin 3

Spor alle dine offensive og defensive rebounds og dine modstanders hold. Denne faktor er den mest nøjagtige til at forudsige sejr eller nederlag. Det hold, der får flest rebounder, vinder 75 ud af 100 gange. Kort sagt vinder det hele spillet at vinde ringen. Bed tælleren om at lave statistik for hver træning og spil. Gør dig klar hver gang for det modsatte hold baseret på de modtagne data.

Trin 4

Hold styr på din og din modstanders boldtab. Disse statistikker inkluderer kørsler, dribling, afleveringstab, farligt spil (frispark). Hvert tab af bolden betyder en ekstra procentdel for din modstander at vinde.

Trin 5

Prøv at tage så mange frikast eller frikast som muligt. Det betyder, at du gør din modstander nervøs og dermed laver fejl. Hold også optællingen af denne parameter. Glem selvfølgelig ikke hyppige straffekast i praksis. Dette er for mere selvsikker skud under officielle kampe. Generelt skal du øve at kaste bolden fra enhver position og gøre det så længe som muligt.

Anbefalede: